Tarolt az új Spyro, jön a folytatás

Némi elmaradáspótlás így a hétvégére: az Activision Blizzard eredményei jók lettek, a bevétele csökkent ugyan az elmúlt évben, viszont a haszna nőtt, vagyis hatékonyabb lett a cég működése. Talán meglepetés, hogy a Spyro főszereplésével készült Skylanders letarolta a piacot, jön is a folytatás.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
A PS2-re szánt Spyro már nekem se jött be. PS1-n a Spyro 2-t végigjátszottam, akkoriban hatalmas élmény volt számomra. Lehet megint előveszem:D
Most a Crash Bandicoot 3-l töltöm az időmet. Kis nosztalgia. :)
#7
#3: Énse tudtam végig tolni...xd
#6
PS2-re ami jó Crash volt az a Crash Twinsanity volt! Spyrohoz még nem volt szerencsém ,de hallottam róla, hogy jó játék.
#5
én nem :) spyro játékokkal csak ps1 n játszottam :)
a crash bandicoot is szinte csak addig volt jó, amit a naughty dog csinált részeket azok szuperek voltak utána ps2-n egyedűl a wrath of cortex volt ami jó , a többi szemét volt számomra :) a spyro-t meg ps2-n már nem próbáltam ki .
#4
#1,2 Én is imádtam :D A crash is nagyon jó volt :) A spyro-t imádtam, bár voltak olyan részek amik nehezek voltak (igaz akkor még kicsi voltam amikor játszottam vele)
#3
Játszott valaki a PS2-es Spyro - Enter the Dragonfly-al? Na az Spyro volt, végig se bírtam vinni xD Ez már annyira nem szimpi, de lehet hogy csak "megöregedtem".
#2
#1: Én is, meg a crash bandicoot is imádtam
#1
ps1-n szerettem a spyro-t :)