Boltokban a Catherine, itt a launch trailer

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 12.
  • Videó
Link másolása
Végre, végre, egy év várakozás után, pénteken már az európai játékosok is megvásárolhatták az Atlus egyik legérdekesebb címét, a Catherine-t. A játék remek értékeléseket kapott korábban, bízzunk benne, hogy az öreg kontinensen élőknek is bejön majd, és akkor legközelebb nem kell ennyit türelmetlenkedni.

A Catherine még tavaly február 17-én jelent meg Japánban, Amerikában pedig július 26-án tette tiszteletét. Nekünk péntekig kellett rá várnunk, február 10. óta mi is megvásárolhatjuk a PS3-on és Xbox 360-on elérhető programot a Deep Silver jóvoltából. Aki nem ismerné, a Catherine az Atlus első belső fejlesztésű címe erre a konzolgenerációra, remekül keverednek benne puzzle- és platform-elemek, és horrorból is jut egy kevés az egyvelegbe. Ja, és korhatáros, mert ciciket is látni hébe-hóba, íme egy kis kedvcsináló:

10.
10.
markoci555
wardprod oké de attól még ki lehetne adni az egész világon, itt bukik ott nem attól még egyszerre nagy a bevétel vagy nem?
9.
9.
Megacsiga
#7: csinálj egy amcsi accountot, 2perc és tölthetsz le demókat usa marketről, amik mennek rendesen a magyar accountal.
8.
8.
zola2000
#7: elvileg működik x360on egy olyan módszer, hogy -valahonnan- letöltöd a demot kiírod dvdre vagy pendrivera és fut (módosítatlan konzolon), gondolom nem véletlenül...
7.
7.
Vopesz
Engem csak az idegesít, hogy nem bírnak kiadni egy demot belőle. Japánban volt. Amerikában volt. Európában meg nincs. De miért nincs, hiszen kész van, csak fel kellene itt is tölteni a csoffadt live-ra meg psn-re. Látatlanba meg nem merem megvenni.
6.
6.
zola2000
#5: mert Japánban az előző generációban a PS2 volt A játékplatform, ma meg a sajna a kézikonzolok viszik az ipart, tehát míg DSre két shin megami tensei is jött az atlustól, addig nagygépre csak nemrég jelentették be a persona 5öt...
5.
5.
aRkye
Tenni fogok vele egy próbát, az biztos! Az Atlus előző generációs játékai lenyügöztek. Nem is értem, miért vártak ennyi ideig...
4.
4.
zola2000
#1: a xenobladet és a last storyt meg mi európaiak kapjuk előbb mint az amcsik, szal nem mindig van ez így.

meg a rising star games játékait is asszem.
2.
2.
wardprod
Japánban kisebb az esélye, hogy bukjon, amcsiban pedig nagyobb az esélye a szép bevételnek, mint az eu-ban szvsz.
1.
1.
markoci555
Nem ismerem a játékot, de mondja már el valaki hogy hogy van az hogy mindig japánból indul aztán amerikába és utána kapjuk csak mi? ( pl: Vindictus)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...