Márciusban jön a DiRT 3: Complete Edition

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy hónap múlva érkezik a DiRT 3 bővített változata, amiben nemcsak az alapjátékot fogjuk megtalálni, de az összes eddig megjelent DLC-t is. A Complete Edition ráadásul nyomott áron érkezik, így aki eddig várt a vásárlással, márciusban vesse rá magát a gyűjteményre - megéri!

Nehéz felvenni a tempót a DiRT-sorozattal, a Codemasters évente várja új résszel a játékosokat, nemsokára jön például a Showdown, pedig valószínűleg sokan akadnak, akik még a tavalyi év egyik legjobb autós címének kikiáltott harmadik résszel sem játszottak.

Akik eddig vártak a vásárlással, húzzák ki még egy hónapig, akkor ugyanis kötelező módon beszerzendő kiadás jelenik meg a DiRT 3-ból: a március 9-én landoló Complete Editionben benne lesz az alapjáték és az összes eddig megjelent DLC is: a Monte Carlo Rally Pack, az X Games Asia Track Pack, a Power and Glory Car Pack, a Mud and Guts Car Pack, a Colin McRae Vision Charity Pack, a Ken Block Special Pack és a Mini Gymkhana Special Pack jóvoltából egy raklapnyi új verdának és pályának örülhetünk.

A csomag PC-n, PS3-on és Xbox 360-on egyaránt elérhető lesz, ráadásul az ilyen gyűjteményekhez hasonlóan nyomott áron.

30.
30.
Dogmatix
#28: hát azért nem olyan egyszerű ám a 0ról felépíteni egy kocsit úgy hogy élethű legyen a viselkedése :)
23.
23.
greenmelon
20.
20.
pari45
Fiúkák van egy hely ahol cirka 8500 Ft-ért megkapjátok ezt a pakkot. Amúgy is csak 24.-én jön ki szóval. Ajánlani tudom a GameShop üzletet. Tőlük rendelek és elérhető áron,gyors kiszállítást biztosítva eddig minden gammát megkaptam.
19.
19.
medogazda
Dejót lehet rajtatok röhögni:D már bocs, de tiszta hülyék vagytok. Frankón azon veszekedtek melyik boltba jobb vásárolni?? Itt oltjátok egymást azzal, hogy low..egyáltalán miafranc az? Ultrageek-ek vagytok, hogy ezen ölitek egymást.
Ott veszi, ahol neki szimpatikusabb... Ha még meg sem jelent a játék, akkor minek kéne fent lennie a webshopban? Azért szar egy bolt, mert egy meg sem jelent játékot még nem talál az ultrakocka a webshopban, Jézusom...get a life
18.
18.
p3ti
OFF: gameshop.hu , ebay , konzolvilág és platinum shop , az 576ot én is drágállom egy kicsit , mondjuk annyira nem szoktam böngészni náluk.. De mindenkinek a szíve ügyi hol mit vesz ... Én pl. Ebayn vettem meg anno a splatterhouset boxra , laza 3000ftért , tiszta random aukción . Illetve a vaterán is szoktam látni jó árban játékokat .
Na de hírhez is hozzá szóljak , eddig nem szereztem be a DIRT3mat , ez ez a complete edition arra buzdít hogy meg tegyem . Nem tudja valaki hogy az extra tartalmak DLC kód formájába lesznek vagy esetleg 2. DVDn /blurayen ? előre is thx .
17.
17.
Dogmatix
OFF:576ban dolgoztam, tudnék mesélni. Viszont a vevőkkel szemben mindig korrekt a cég. Tény, hogy nem a legolcsóbb bolt, de vannak jó áron is ját ékok és valakinek megér +1000Ft-ot az, hogyha valami kérdése van bármivel kapcsolatban akkor tudja, hogy bátran felhívhatja bármelyik üzletet, vagy bemehet és normálisan elmagyarázzák neki a dolgokat. Sok helyen hiszik azt az eladók hogy egy 50éves hölgy fejből vágja a gépe paramétereit vagy hogy HDTV van e otthon. (nem fényezni akarom az 576ot, NEM dolgozom már ott)

Hogy a cikkhez is szóljak, jó dolgok ezek a komplett kiadások. Red Deadet is komplettben vettem meg és így a töredékét fizettem mintha megvettem volna minden szar hozzá külön és a Mortalt is meg fogom venni, de a Dirt3 on még gondolkozom :)
16.
16.
dönc
#14: csak eredeti játékom van xboxon.
14.
14.
#9: A fasznak sértegetsz te gyökér! Elmehetsz a kis faszomba, seggfej! Low vagy te! Gondolom te úgy is csak lewarezolsz mindet!
10.
10.
dönc
http://www.livekodok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=1
9.
9.
dönc
#2: 576 a lowok boltja :)
8.
8.
lackosor6
#4: Minek nézel engem b@szki?? Colin Mcrae-t gyalázni???? Hamarabb szarnám nyakon saját magamat... A CM egyértelműen a codemasters-re vonatkozik! :)
6.
6.
bsg09
Ha ez volt a legjobb autós cím tavaly, akkor ritka szar év volt...
5.
5.
drat576
#3: bocs, most esett le hogy Codemasters xD
4.
4.
drat576
#3: az a CM (Colin McRea) aki már tök régóta halott? O.o
3.
3.
lackosor6
Remélem a gyűjteményből is lesz "Ultimate Warez Edition" , különben is egy büdös vasat nem érdemel a CM a Dirt3-ért! XD
2.
2.
Én már elő is rendeltem az 576 shopnál! Várom sok szeretettel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...