FIFA Street-fícsörök kerülhetnek a FIFA 13-ba

Az EA Sports illetékesei jelenleg is azon morfondíroznak, hogy átvegyenek bizonyos elemeket a FIFA Streetből a FIFA 13-ba. Bár a döntés még nem született meg, a fejlesztők szerint ez azt jelenthetné, hogy akár a profi cselezési rendszer is átkerülhet a nagypályás epizódokba.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#30
#27: Respect :)
#27
#25: Akár most beülhetnék a kocsiba és vehetnék egy PS3at vagy X360at magamnak, de nem veszek, mivel nincs rá szükségem és azért a pár játékért nem fogok, ha nem haragszol... ezt, hogy minek szebb a grafikája nyugodtan elhagyhatjuk, mert köszönöm láttam, mind2 konzolt működés közben és meg se közelít egy kicsit komolyabb PC-ét én is ugyanúgy nagy full HD-és LED tv-ről nyomom és a legtöbb játékot x360 joy-al játszom, ezért a játékélmény (és kényelmesség) nálam is meg van, szóval engem nem fog meggyőzni egy gyártó sem, főleg nem te, hogy nekem konzolra lenne szükségem,, ennyit erről, és tovább is örülnék egy FIFA Street-nek PC-re, amiért jó, hogy nem küldtél el az Anyámba...
#26
#23: 1
#24
#23: Ritka hülyegyerek vagy, ezt mondták már neked? (Kétlem, hogy nem) ... 3-4 játékot emlegetsz, na bumm, akkor egy Assassins Creed, Batman: Arkham City, L.A.Noire, GTA sorozat, MAx Payne, Splinter Cell, Hitman meg még órákig sorolhatnám ...a véleményed szerit nem AAA kategóriás játék (mert nem konzol exkluzív), a felsoroltak közül több is támogatja DX11-et nem csak a Crysis 2 van a világon bármilyen meglepő is... de annyira szánalmas és aluliskáloztt egy dumád van, hogy szégyellem magam, hogy reagáltam rá, de ordított a faszságtól amiket leírtál...
#20
Segeszki: Azért azt megnézném ahogy azzal a PS3 nevezetű valamivel egy Word dokumentumot hozol létre!
Nem mellesleg: Pont 3 napja jött ki egy ilyen Gamekapocs aranyköpések nevű blog,amiben pont az ilyen IQ nuku hsz-ek vannak.
És csak hogy még valamit említsek: Te ehhez a játékhoz alapjábavéve semmi hozzáillőt nem írtál (már hozzászólásnak sem lehet hívni), azon kívül, hogy: "király lesz ez a rész is". Mondhatom, kemény eredmény. 6 nem egysoros beszólalásodból mindössze 1, azaz 1!, a hírhez illő megszólalásod volt.
Grat! Amúgy meg: Jobb grafika? Ez fura! :D Elmondanád hogy mégis hol a büdös picsába van jobb grafikája a te drága 2010-es gow-állj állj állj. 2010-es GOW 3??? AZ SZÉP!!! Mondd már meg hogy hol láttad ezeket az eredményeket!
Már csak a vicc kedvéért.
Jah,és még valami: ott,ahol megnéztem,sehol sincs a te drága UC3-ad (bár 2010-es a lista,néztem pc dome-on is egy 2011-es gamescom nyertesek listát: ott a mobilos játékoknál volt nyertes. FAIL),sem a Gow -od. (azt se tudom már hogy melyikre gondolsz...)
Hogy hol néztem meg? itt: http://www.jatekok.hu/jatek-hirek-201010-338-kiosztottak-a-golden-joystick-dijakat.html
4 olyan játék van a nyerteseknél, ami nem jött ki PC-re (is).
Ebből egy Gitár Hiró, egy meg pokemon..
Szóval szerintem kussolj.
PC-s vagyok. Ez nem titok. De attól,hogy téged apu/anyu pénzel minden vasárnap egy tízezressel,még nem kell parasztnak lenni.
Nah. Most hogy végeztem, (többet nem írok itt ilyenről!) írhatok a játékról is.


ON: Én,mivel PC-s vagyok,nem tudtam 100%-ban megismerni ezt a játékot. (Fifa street) De szeretném ha kijönne ide is valamilyen formában.
A Cora-ban volt kirakva PSP és ott próbáltam ki egyik nap. IMÁDTAM!!! Eltelt vele másfél óra (szülők vásárolnak...),és észre se vettem.
Szóval én,ha máshogy nem, youtube-on követni fogom ezt a játékot.
#18
#13: Gratulálok Ön megnyerte a világ legnagyobb trollkodója díjat!!!
A nyereményed átveheted a kib@szott konzolod seggéből, mert mát tuti csináltál rá lyukat....
#17
Segeszki mostmár legalább értem a neved első három betűjét (plusz egy b hiányzik, de elfogadom, hogy egy segg vagy így is). Abszolút nem volt a részemről sírás, sőt le is szoktam szarni, hogy mi PC vagy konzol exkluzív és beírogatni sem szoktam, de a focit nagyon szeretem és bocs, ha örülnék, ha tudnék játszani PC-én... a te reakciód meg "szakértelmed" nem sokat számít nekem és most kérlek menj és dugd meg a konzolodat, hogy te ebből képes vagy ügyet csinálni, gratulálok neked a szüleidnek meg őszinte részvétem, hogy egy ilyen intelligencia hányadossal rendelkező lényt hoztak a világra...
#15
#11: van ps3-am meg számitógépem is
#14
fölösleges. FIFA játékokat is fölösleges kiadni évente 1-1 újítással... úgy mint a codokat.
#12
Törölt felhasználó
#11: Annyi szart hordasz itt össze, és még te nevezed a többit fanboynak. Siralmas. Ráadásul egy " lehetnének olyan jófejek, hogy kiadják PC-re valamikor meglepetésszerűen :)" eléggé messze van a sírástól.