Már két előfizetői kártya is van a hazai toplistán

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 13.
  • Toplista
Link másolása
Már azt hittétek, hogy nem, pedig de. A Star Wars: The Old Republic 60 napos előfizetői kártyája is felkerült a hazai játékeladási toplistára, illetve eddig is ott volt, azonban a legjobb tíz közé csak most küzdötte be magát. Fej-fej mellett versenyzik a BioWare és a World of Warcraft.

Az új címek áradata ezen a héten is elmaradt, a Resident Evil: Revelationst köszönthetjük újoncként a listán, viszont neki is csak egy szerény 32. helyre futotta. A toplistát még mindig a Battlefield 3 vezeti, őt pedig a FIFA 12 követi. Az érdekességek sora itt kezdődik, ugyanis a World of Warcraft előfizetői kártya visszafoglalta a harmadik helyet, a Call of Duty: Modern Warfare 3 pedig lecsúszott a negyedikre.

Az ötödik helyezést a Star Wars: The Old Republic csípte meg, és most, hogy a játékosok többségénél már lejárt a játék mellé adott 30 napos próbaidő, a nyolcadik helyre befúrta magát a 60 napos előfizetői kártya is, hogy a toplistát kritizálóknak legyen mit rágcsálniuk. A hatodik helyen a Kinect Sports áll, utána az Assassin's Creed: Revelations következik, a sereghajtók szerepében pedig a Need for Speed: The Runt és a Dance Central 2-t üdvözölhetjük. A teljes listát itt találjátok!

  1. Battlefield 3
  2. FIFA 12
  3. World of Warcraft előfizetői kártya
  4. Call of Duty: Modern Warfare 3
  5. Star Wars: The Old Republic
  6. Kinect Sports
  7. Assassin's Creed: Revelations
  8. Star Wars: The Old Republic előfizetői kártya
  9. Need for Speed: The Run
  10. Dance Central 2
8.
8.
Quent1n
Nem a GK-sok teszik oda, hanem a slágerlisták.hu üzemeltetői, nekik meg a cégek a fontosak és ez így jó nekik. Úttörők vagyunk nah :D

Amúgy volt már korábban már kari is a WoW mellett a listán szóval nem újdonság :) Én örülök, hogy egyre többen látják át ezt a kapitális hülyeséget :) Én amugy vagy lehagynám a karikat a listáról, vagy odaírnám a 11-12. helyezettet is, attól függően hogy hány kari van épp a listán. :)

"hogy a toplistát kritizálóknak legyen mit rágcsálniuk." Nem értem miért kell mindig odaszurkálni a usereknek pláne ha teljesen igazuk van. :/
6.
6.
robi009
akkor lehet eljött az ideje , hogy felejtős legyen odarakni azokat a szaros feltöltőkártyákat
5.
5.
randall13
De mi a szarért kell az előfizetői kártyákat is a játékokhoz sorolni??? Jövő héten tegyétek már be a listába azt is, hogy mennyi adidas cipőt adtak el.
4.
4.
Hubert Cumberdale
#2: Azért ebbe belegondolva szép teljesítmény a battlefield és a fifa pozíciója :)
3.
3.
Hanoi
Örülök neki, hogy a world of sz*rcraft kezd lecsúszni, egy fillért nem adtam volna érte, az old republic viszont egyre jobban kezdi piszkálni a fantáziám.
2.
2.
Hogy lehet ezen meglepődni hogy valami amit folyamatosan értékesítenek (mert lejár), megelőz valamit amit egyszer adnak el és nem kell hozzá kártyát vásárolgatni a továbbiakban...istenem :-D Nap vicce volt, köszi!
1.
1.
daenath
Ma holnap az egesz eladasi toplista csak elofizetoi kartya lesz :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...