Már két előfizetői kártya is van a hazai toplistán

Már azt hittétek, hogy nem, pedig de. A Star Wars: The Old Republic 60 napos előfizetői kártyája is felkerült a hazai játékeladási toplistára, illetve eddig is ott volt, azonban a legjobb tíz közé csak most küzdötte be magát. Fej-fej mellett versenyzik a BioWare és a World of Warcraft.

Az új címek áradata ezen a héten is elmaradt, a Resident Evil: Revelationst köszönthetjük újoncként a listán, viszont neki is csak egy szerény 32. helyre futotta. A toplistát még mindig a Battlefield 3 vezeti, őt pedig a FIFA 12 követi. Az érdekességek sora itt kezdődik, ugyanis a World of Warcraft előfizetői kártya visszafoglalta a harmadik helyet, a Call of Duty: Modern Warfare 3 pedig lecsúszott a negyedikre.

Az ötödik helyezést a Star Wars: The Old Republic csípte meg, és most, hogy a játékosok többségénél már lejárt a játék mellé adott 30 napos próbaidő, a nyolcadik helyre befúrta magát a 60 napos előfizetői kártya is, hogy a toplistát kritizálóknak legyen mit rágcsálniuk. A hatodik helyen a Kinect Sports áll, utána az Assassin's Creed: Revelations következik, a sereghajtók szerepében pedig a Need for Speed: The Runt és a Dance Central 2-t üdvözölhetjük. A teljes listát itt találjátok!

  1. Battlefield 3
  2. FIFA 12
  3. World of Warcraft előfizetői kártya
  4. Call of Duty: Modern Warfare 3
  5. Star Wars: The Old Republic
  6. Kinect Sports
  7. Assassin's Creed: Revelations
  8. Star Wars: The Old Republic előfizetői kártya
  9. Need for Speed: The Run
  10. Dance Central 2
8 komment - szólj hozzá!