Már két előfizetői kártya is van a hazai toplistán

Már azt hittétek, hogy nem, pedig de. A Star Wars: The Old Republic 60 napos előfizetői kártyája is felkerült a hazai játékeladási toplistára, illetve eddig is ott volt, azonban a legjobb tíz közé csak most küzdötte be magát. Fej-fej mellett versenyzik a BioWare és a World of Warcraft.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
Nem a GK-sok teszik oda, hanem a slágerlisták.hu üzemeltetői, nekik meg a cégek a fontosak és ez így jó nekik. Úttörők vagyunk nah :D

Amúgy volt már korábban már kari is a WoW mellett a listán szóval nem újdonság :) Én örülök, hogy egyre többen látják át ezt a kapitális hülyeséget :) Én amugy vagy lehagynám a karikat a listáról, vagy odaírnám a 11-12. helyezettet is, attól függően hogy hány kari van épp a listán. :)

"hogy a toplistát kritizálóknak legyen mit rágcsálniuk." Nem értem miért kell mindig odaszurkálni a usereknek pláne ha teljesen igazuk van. :/
#6
akkor lehet eljött az ideje , hogy felejtős legyen odarakni azokat a szaros feltöltőkártyákat
#5
De mi a szarért kell az előfizetői kártyákat is a játékokhoz sorolni??? Jövő héten tegyétek már be a listába azt is, hogy mennyi adidas cipőt adtak el.
#4
#2: Azért ebbe belegondolva szép teljesítmény a battlefield és a fifa pozíciója :)
#3
Örülök neki, hogy a world of sz*rcraft kezd lecsúszni, egy fillért nem adtam volna érte, az old republic viszont egyre jobban kezdi piszkálni a fantáziám.
#2
Hogy lehet ezen meglepődni hogy valami amit folyamatosan értékesítenek (mert lejár), megelőz valamit amit egyszer adnak el és nem kell hozzá kártyát vásárolgatni a továbbiakban...istenem :-D Nap vicce volt, köszi!
#1
Ma holnap az egesz eladasi toplista csak elofizetoi kartya lesz :P