Lelepleződött a Syndicate szinkronstábja

A Sin City, a Bourne-rejtély és a Holló egy-egy sztárját is leszerződtette a svéd Starbreeze Studios, hogy eljátsszák a EuroCorp könyörtelen ügynökeit. Az együttműködéstől mind a színészek, mind pedig a fejlesztők hanyatt vágták magukat, persze minket a végeredmény érdekelne már, de nagyon.

Kicsit ódzkodunk a Syndicate rebootolt epizódjától, de meg kell hagyni: az előzetes látnivalók alapján a svéd Starbreeze tisztességes munkát végzett, a február 24-én PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő játékkal minden rajongónak érdemes lesz egy próbát tennie.

A hétvégén lelepleződött a játék szinkronstábja is, a történet legnagyobb és egyúttal legagresszívebb szindikátusának, a EuroCorp ügynökeinek szerepére Rosario Dawsont (Sin City), Brian Coxot (A Bourne-rejtély) és Michael Wincottot (A holló) kérték fel. Dawson Lily Drawlt, a EuroCorp feltörekvő sztárját alakítja, aki titokban maga is az ellenállással kacérkodik, míg Cox Jack Denham, Wincott pedig Jules Merit bőrébe bújik majd. Mindkettő karakter jelentős szerepet tölt be a cégnél, Denham könyörtelen hajtóerőként működik az igazgatótanács mögött, Merit pedig az egyik legpatinásabb ügynöknek számít a cégnél.

Dawson a bejelentés kapcsán elmondta: lenyűgöző, hogy a videojátékok mennyire mély sztorival rendelkeznek manapság, illetve, hogy olyan fantasztikus világot és emlékezetes karaktereket tudnak felépíteni, amik a hollywoodi filmeknél érhető tetten.

44 komment - szólj hozzá!