FIFA Street - futsaloznak a franciák és a németek

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 14.
  • Videó
Link másolása
Gameplay videót kaptunk az új FIFA Streetből, amiben Franciaország és Németország veselkedik egymásnak egy futsal-mérkőzés keretei között. A hivatalos teremfoci egészen más ízt ad a játéknak, mint a grundon történő pattogtatás, az EA Sports külön játékmódot szentelt a sportágnak.

A FIFA Street eddig az utcai fociról szólt, viszonylag jól sejteti ezt a játék címe is, az új részben viszont a futsal is fontos szerepet kapott, ezúttal már hivatalos keretek között űzött teremfocit is játszhatunk a nemzeti válogatottakkal. Most éppen Franciaország és Németország veselkedik egymásnak egy meccs keretein belül, lássuk, mit kezdenek a labdával egy némileg kisebb pályán! A FIFA Street március 16-án jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

10.
10.
keiji maeda
zene remélem lesz ajáték alatt mert igy nagyon semi hangulata sincs , de eddig nekem nem tetszik jobban a 2-nél eléggé darabos de még gonodlom nem a végső formája , majd egy demót elfogadnék belőle megjelenés előtt :D
8.
8.
vakty
Bocs a hülye kérdésért, de nem tudja valaki,hogy lesz e benne multi, és ha igen milyen?
6.
6.
Dahaka18
Ezek a kamu lehetetlen cselek, meg a gyökér Mi, áll és nézi hogy ott cselezgetek előtte már fél órája...Fifa Street-nek elmegy de Futsal-nak azért ne nevezzük...
5.
5.
pucu9011
Nekem is tetszett a 2, de ez paszentosabb számomra
4.
4.
InGen
Remélem bekerül a Rubeola :)
3.
3.
krami
Ezekkel a Fifa-ra jellemző mozgásokkal nem tudok kibékülni, mikor neki állnak trappolni és olyan mintha csúsznának a föld felett és még van pár. De ettől függetlenül nem tűnik rossznak. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
2.
2.
mark825
pedig azt is szerettem mint a p...csa
1.
1.
mark825
jobb mint a fifa street 2 :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...