Jön a WoW Monopoly és a Starcraft Rizikó

  • Írta: InGen
  • 2012. február 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blizzard szerint nagyon fontos, hogy alkalmanként felálljunk a gép elől, és találkozzunk barátainkkal a valóságban is. Ám az mégsem járja, hogy ekkor Azeroth világán kívül legyünk, így hamarosan az asztal körül ülve törhetünk üzleti monopóliumra a fantasy világban.

Mind a World of Warcraftra épülő Monopoly, mind pedig a Starcraftra épülő Risk (avagy Rizikó) az eredeti, alap táblás játék szabályrendszerét veszi alapul, de egyedileg kialakított pályával, bábukkal és ingatlanokkal érkeznek.

A WoW Monopolyban valós helyszínek helyett olyan fontos területeken vehetünk meg ingatlanokat, mint a Twilight Highlands, Grizzly Hills és a Swamp of Sorrows, bár utóbbi helyen nem tudom, ki akarna bármit is megvenni. Mindez Amerikában májusban jelenik meg, 39,95 dolláros ajánlott áron.

A Starcraft Risk hasonló ehhez: az alapvető Risk-szabályok és játékmenet érvényesül, csak az unalmas Föld helyett a galaxis feletti uralom a tét, válasszuk akár a zerget, az embereket vagy a protossokat. Az ár itt már kicsit borsosabb: 49,45 dodót kell kicsengetnünk érte, amikor megjelenik, valamikor nyáron. Észak-Amerikában.

10.
10.
subz
#8 pontosan, legalább 5 évvel előbb volt war 3-ban Chen Stormstout mint hogy a kung-fu panda film megjelent volna.
9.
9.
Extol
WoW csúcspontja a legelső rész volt. A BC már azt a szintet sem hozta. Wrath közbe meg leléptem, normális guild híján nem sok értelme van az egésznek. Azóta sem játszottam és szerencsére már nem hiányzik. Majd ha ingyenes lesz akkor benézek, vagy ha drasztikusan csökken a havidíj. Sok játék kimaradt a WoW miatt.
8.
8.
goblinfing
#7: hát pandás dolog már warcraf 3-ba is volt szóval nem lehet kungfu pandás marhaságra fogni.
7.
7.
Gubi
Tényleg nagy rosszul mehet nekik :D Jön a Kungfu Panda kalandjai, mellé már jönnek a társasjátékok, a Lego Wow tényleg nem egy rossz ötlet, kíváncsian várom mi lesz a következő... XD Erre már tényleg azt mondom, epic fail :D
6.
6.
daenath
Csoken a bevetel kedves Blizzard :)))))
Csodalkozom hogy meg LegoWoW nincs, esetleg WoW pelenka :)))))
5.
5.
Elyas
#4: Illiadan !! Árnyékcsapás támadás -.-'
3.
3.
adriano28
#1: már csak a jappán wow anime meg lukasarc wow triológia hiányzik:D
2.
2.
krami
Inkább maradok az eredetinél és megyek megvenni a Dunakorzót :D
1.
1.
goblinfing
Istennem..a wow már kezd pokémon lenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...