Márciusban jön a magyar PlayStation Store

  • Írta: InGen
  • 2012. február 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Bréking! Úgy tűnik, hogy a PlayStation Store hamarabb megérkezik Magyarországra, mint a világvége! Annyira hamar, hogy még pislogni sincs igazán időnk, már itt lesz. Hölgyeim és uraim, a Sony Magyarország hivatalos bejelentése szerint március 2-án indul a magyar Store!

Sándor Csaba, a PlayStation magyarországi nagyfőnöke valószínűleg már rémálmaiban is azt a kérdést hallja, amit a hazai újságírók az utóbbi években 3 másodpercenként feltettek neki: "Mikor lesz már magyar Store?"


Nos, derült égből néger gyerekként érkezett a hivatalos közlemény ebben a szent minutumban, hogy a magyar PlayStation Store március 2-án elindul! Ez azt jelenti, hogy végre a hazai játékosok számára is elérhetővé válnak az innen megvásárolható vagy letölthető játékok, demók, videók és egyéb extra tartalmak, nem is beszélve az online tárhelyet, exkluzív tesztelési lehetőségeket és mindenféle ingyen játékot tartalmazó PS Plus előfizetési lehetőségről.

Ezzel párhuzamosan, azok számára, akik valamiért nem szimpatizálnak a bankkártyás fizetéssel, a kereskedőknél elérhető lesz a 6 ezer forint értékű PlayStation Network kártya.

Örülünk.

33.
33.
OLDLORD
ha magyar store-om van az accountom hoz akkor automatikusan március2.-3. elérhető lesz vagy új nevet kell csinálnom
????
31.
31.
keiji maeda
#26: én simán vásárolo ugyanugy a támadás után is , ha valaki meg fosik anyi hogy ne pénel tömött kártyával vásároljon és akkor nem kell félteni :)
30.
30.
#29: Ezen egy jót nevettem! Nagy!!!
29.
29.
ReNegAdE
http://www.youtube.com/watch?v=h4wjQrV5A1c&feature=related
28.
28.
tabu3x
Na és vajon a PSN-en (is) elérhető, egyéb szolgáltatásokkal akár third party (pl. Hulu), akár a Sony sajátjai (Music Unlimited), mi a helyzet?
26.
26.
Zelgadis187
Semmi változást nem hoz max csak az lesz amit már említettek hogy drágább lesz a megszokottnál.Kártyával meg hülye lenne bárki fizetni a Store támadása után.
25.
25.
gyulah69
Seácok, én nagyon várom a Magyr PS Store-t, ugyanis...2012. FEBRUÁR 23-án veszem meg a Vitát. :)))))
24.
24.
mamgu
Csak nehogy az legyen mint anno a psp-s account-ommal egy darabig volt aztán meg nem engedett hozzáférni bár most nincs semmi a valet-omba és addig nem is teszek bele semmit amíg ez nem tisztázódik.
23.
23.
daenath
#16: Detto, en maradok a US-nel, ott legalabb nem euroba szamoljak a penzt...!
17.
17.
danez11
#16: drágának szerintem nem lesz drága, mivel európai régióhoz tartozunk, így euró árfolyammal kell számolni
16.
16.
keiji maeda
hát nem akarok vészmadárkodni , de ahogy egyik - másik store-n sem ugyanazok a játékok és demók vannak pl usa-hk-united kingdom egyiken sem ugyanaz sok minden , igy szerintem ráadásul a mi kedves országunkat ismerve kevés dolog lesz fent és még az is drága
15.
15.
herrluciff
tökéletes időzítés! :DDDDD
14.
14.
samatagrav09
nagyszerű most akkor vihetek ki mindent a régi accountomon ezt nem hiszem nagyon megzavar nem lehetne összevonni?De azért jó
13.
13.
lukaka
Na végre ,akkor már Vita-ra magyar accom is lesz,de gyere már febr.22.
12.
12.
Vurgi
Fááááááááááákkkyeeeeeeeeeeeeee!
11.
11.
KeXxX
woohhhhhooooooooooooooo :D :))) tudtam hogy 1x ez is eljön. még anno magyar accal kezdtem. de mellette van uk és usa is.
10.
10.
stukijani
9.
9.
JacoB
Lehet venni majd király Avatarokat :D :D plussz remélem sok jó játék ( LIMBO,WORMS) normális áron lesz :)
8.
8.
Yanez
Jobb későn,mint soha!
6.
6.
JacoB
Huhéé:D
Arra kíváncsi leszek hogy mennyibe fognak kerülni a cuccok :)
5.
5.
Folti1985
Nah végre lesz értelme annak a bankkártyának :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...