Kingdoms of Amalur - az EQII-nek köszönhetjük

Viszonylag ritka, hogy egy játékfejlesztő stúdió frusztráció eredményeként jön létre, és még ritkább, hogy a frusztráció középpontjában álló ember zsebből megteheti, hogy létrehoz egy stúdiót. A Kingdoms of Amalurt fejlesztő 38 Studios esetében azonban pontosan ez történt.
  • Írta: InGen

Kommentek

#14
Már meg van köszi, de igen az volt a gond :))
#13
nero66 én arra tippelnék, hogy átok alatt vagy, felkeresel egy healert és nála leveteted.
#12
Nem tudjátok az miért van, hogy mikor áthajózunk a csatába és legyőzöm a szörnyet akkor egyszercsak el fogy a manám és nem is töltődik többet vissza?!
#11
Én 29. szinten fejeztem be.:) A játék elején egy warrior voltam, később Fateweaverrel átállítottam Finesses-re és a játékot már Mage-el fejeztem be.:D
#10
öööö.... ezt most így nem tudom meg mondani, de majd meg nézem. :)) Egyébként azt észrevettétek, hogy a menü zenéje olyan mint a pókemberben? http://www.youtube.com/watch?v=0Ac4xamCIgY ;)
#9
én 30-as szintű vagyok de még nem fejeztem be mindent a bal oldali kontinensen, mágussal tolom, staffal 600 körül sebzek, Mark of Flame-mel meg 2000-3000 körül, az armorom meg 1400
#8
Teljesen igazad van, nem vagyunk egyformák és így szép a világ.
Én nem játszottam a demoval, ami nekem tetszett benne az pont az egyszerű irányítás, ami ugyanakkor elég sok variációt ad. Sohasem egyhangú, minden tájnak más a látványvilága, amelyek egyenként mind mind nagyon jól kidolgozottak és hangulatosak. Rengeteg fegyver, kacat, kavics, kovácsolás, cucc turbózás. A végére sikerült úgy felgyúrni a csávómat, hogy nincs ellenfele, pedig azt hiszem még csak 26.-szintű vagyok. Rengeteg párbeszéd, jó kis történet. Azon kevés játékok egyike ami újra játszható. nero66 te mivel toltad? Én íjászos finesses voltam végig, elég komoly íjat sikerült fabrikálni, a defensem 980 körül volt.
#7
Nekem is nagyon bejön, most tolom végig másodszorra. :D Aki teheti próbálja ki, mert nagyon leköti az embert, van benne pár nehezebb rész is, sok szép táj, nagyon jó zenék... Kell ennél több?! :))
#6
#4: Gusztus dolga. Embere válogatja. Ki mint vet, úgy arat. Bámul, mint borjú az újkapura. Megtanítja kesztyűbe dudálni.

Na, ööö csak azt akartam mondani, hogy szerintem nem, de stílusában mindkettő elég szórakoztató volt :)
#5
#3: Nagyjából milyen különbségekre gondolsz? Playstationön toltam a demót, és még nem vagyok igazán meggyőzve. Rohadt érdekesnek tűnik a sztori, kicsit furcsa az irányítás is, de megszokható (olyan Fable-szerű, de mégsem teljesen), a grafika meg kicsit ocsmány :)
De komolyan vacillálok rajta. Kell valami a Fallout 3 utánra is (mea culpa, még csak most kezdtem neki).
#4
Én végig vittem már, rég kötött le így játék. Mindenki előtt bátran kijelentem: a skyrimet simán übereli...
#3
vigyázat!:a demo megsem közelíti a teljes játékot, hatalmas a különbség!