Darth Vadert most éppen kislány játssza el

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 15.
  • Videó
Link másolása
Úgy tűnik, a Microsoft célul tűzte ki, hogy a Kinect Star Wars promókampánya során a lehető legtöbb módon fog hülyét csinálni a világ legkeményebb főgonoszából, Darth Vaderből. A tegnap kiadott trailerben éppen egy kislány utánozza a Nagyurat, látszólag ő is érzi az Erőt, de nagyon.

A Kinect Star Wars április 3-án landol a boltok polcain, akkor kerül forgalomba az az új Xbox-csomag is, amiben a játék egy példánya és a fehér Kinect mellett egy R2-D2-s konzolt és egy C-3PO-s kontrollert is találunk majd. A játékkal magával sokan nincsenek egyelőre maradéktalanul kibékülve, de az előzetesei viccesek: tulajdonképpen a mostani is, már ha nem találjuk túlzottan lealacsonyítónak Darth Vaderre nézve.

 

49.
49.
donkutyafasz
Ez azért cuki volt. De elég szánalmasnak tartom azokat akik 2012-ben még mindig a Star Wars-ra verik, az egész franchise egy rakat szar már elég rég óta.
44.
44.
Ha néztek róla 1-2 dokumentumfilmet, meg kicsit utánaolvastok, akkor láthatjátok, hogy akkoriban mikor az eredeti 3 film készült, Lucas fejében alig körvonalazódott még, hogy mit is akar kezdeni a pénzével, a cégekkel amiket létrehozott, belőtt, kezelhetetlen, félőrült hippik tömegével (ILM) - meg egy látszólag megvalósíthatatlanul komplex storyval. Han pl. valami gyíkfejű izé lett volna, C3PO sem úgy nézett volna ki ahogy, meg úgy általában: nagyon sok mindent másképp csinált volna.

Oltári nagy szerencse, a véletlenek szerencsés együttállásának köszönhető, hogy Lucas első 3 filmje olyan jól sikerült. Persze annak sem kicsi szerepe volt ebben, hogy az első, azaz 4. film után úgy döntött feladja, és a többi filmjét másokkal rendezteti majd meg. Milyen kár hogy meggondolta magát az új trilógiára, ugye?

:)

Az SW olyan mint a Matrix - a maga nemében is zseniális jelenség, de azért az emberek sokkal több mindent belemagyaráztak az évek során, mint aminek eredetileg szánták... Valójában mindkettő elsősorban szórakoztatni akart, nem pedig elgondolkodtatni.
42.
42.
daenath
#38: Dehogy nem, hoborogtem is erte hogy igy elkurtak, de legalabb karpotolt az urcsata. Ugyan ez volt az elso 3 reszben is azzal az idiota Jar Jar Binks-el, na az rendesen odab@cot nekem. Onnantol mar csak melyzuhanast produkal a Star Wars, sajna :(
38.
38.
Kumite
#37: A 6-ik rész teddy bear űrlényei nem taposták a mocsokba az előtte sem annyira erős részeket?...
37.
37.
daenath
#36: Ez igy van, de egy Star Wars rajongo atol meg haboroghat ha kedvenc filmet taposak a sarba, ha ugyanezt csinalnak a Star Trek filmel, akkor meg az a rajongo tabor hoborogne, teszem hozza jogosan.
36.
36.
kirschakos
Nyugalom! Ez egy játék Kinectre. Nem kell komolyan venni. Semmit nem jelent magára a Star Wars univerzumra sem annak hírnevére. Ez gyerekeknek készült szóval nem kell vele annyit foglalkozni.
35.
35.
Kumite
Nekem nagyon bejön ;)
Persze azt hozzá kell tenni, hogy a SW 4 nálam van vagy 3/10. a későbbi és korábbi részek pedig még annyi se.
33.
33.
daenath
Ennel jobban mar nem is lehet megalazni a Star Wars-t, Lucas papanak elgurult a gyogyszere hogy ebbe bele ment...az M$ meg...no comment!!!
Inkabb megyek jatszok egy kis Jedi Knight: Jedi Outcast-et, az legalabb melto a Star Wars-hoz, nem ugy mint ez a rakat fos.
32.
32.
SWBF2
#6: Az én reakcióm is ez volt.
30.
30.
jookrisztian
Sziasztok.
Én azt mondom, hogy amíg nem jelenik meg a játék és nincsenek személyes tapasztalatok, addig ne kiáltsa ki senki szemétnek, meg sz@rnak.
28.
28.
goblinfing
#8: Ez jó duma! leszólod mekkora szar aztán "Jön pcre?" Mi a franc ember? Amúgy kötve hiszem mert kinect de kb leszarom mert ez 1 gyalázat a Star Wars-ra nézve.
27.
27.
nomator
hé gazsi ezek nem jöttek rá hogy a republik kommandózás 2ben van a pénz meg a dzsedi lovag 4 ben:DD
26.
26.
ZsupiDav
A legszörnyűbb az egészben, hogy vinni fogják mint a cukrot, mert Kinect és SW. Csak arra nem gondol senki, hogy láthatóan nem működik a dolog (legalábbis szerintem).
25.
25.
shatterhand
eddig azt hittem az xbox360 a hardcore rétegnek készült
24.
24.
Ecneb
I don't want to live on this planet anymore
22.
22.
kopic
Borzalmasul elcseszett szar ez a videó! Mint az összes többi! Vagy azért a legelső az tetszett!:)
21.
21.
Hubert Cumberdale
http://www.youtube.com/watch?v=0oH7tRN_0sc
20.
20.
kopic
#7: Miért Lucas is benne van a játék készítésében ?
19.
19.
strike19
Én inkább meg se nézem.
18.
18.
kopic
Még szerencse hogy nincsen Kinectem!
15.
15.
roli33
Ez nagyon gáz. És szar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...