Darth Vadert most éppen kislány játssza el

Úgy tűnik, a Microsoft célul tűzte ki, hogy a Kinect Star Wars promókampánya során a lehető legtöbb módon fog hülyét csinálni a világ legkeményebb főgonoszából, Darth Vaderből. A tegnap kiadott trailerben éppen egy kislány utánozza a Nagyurat, látszólag ő is érzi az Erőt, de nagyon.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#49
Ez azért cuki volt. De elég szánalmasnak tartom azokat akik 2012-ben még mindig a Star Wars-ra verik, az egész franchise egy rakat szar már elég rég óta.
#47
#46: Bastiont meg tudod venni PC-re is Steam-en keresztül.
#44
Törölt felhasználó
Ha néztek róla 1-2 dokumentumfilmet, meg kicsit utánaolvastok, akkor láthatjátok, hogy akkoriban mikor az eredeti 3 film készült, Lucas fejében alig körvonalazódott még, hogy mit is akar kezdeni a pénzével, a cégekkel amiket létrehozott, belőtt, kezelhetetlen, félőrült hippik tömegével (ILM) - meg egy látszólag megvalósíthatatlanul komplex storyval. Han pl. valami gyíkfejű izé lett volna, C3PO sem úgy nézett volna ki ahogy, meg úgy általában: nagyon sok mindent másképp csinált volna.

Oltári nagy szerencse, a véletlenek szerencsés együttállásának köszönhető, hogy Lucas első 3 filmje olyan jól sikerült. Persze annak sem kicsi szerepe volt ebben, hogy az első, azaz 4. film után úgy döntött feladja, és a többi filmjét másokkal rendezteti majd meg. Milyen kár hogy meggondolta magát az új trilógiára, ugye?

:)

Az SW olyan mint a Matrix - a maga nemében is zseniális jelenség, de azért az emberek sokkal több mindent belemagyaráztak az évek során, mint aminek eredetileg szánták... Valójában mindkettő elsősorban szórakoztatni akart, nem pedig elgondolkodtatni.
#43
#39: +1
#42
#38: Dehogy nem, hoborogtem is erte hogy igy elkurtak, de legalabb karpotolt az urcsata. Ugyan ez volt az elso 3 reszben is azzal az idiota Jar Jar Binks-el, na az rendesen odab@cot nekem. Onnantol mar csak melyzuhanast produkal a Star Wars, sajna :(
#41
Jaj de gáz :)
#38
#37: A 6-ik rész teddy bear űrlényei nem taposták a mocsokba az előtte sem annyira erős részeket?...
#37
#36: Ez igy van, de egy Star Wars rajongo atol meg haboroghat ha kedvenc filmet taposak a sarba, ha ugyanezt csinalnak a Star Trek filmel, akkor meg az a rajongo tabor hoborogne, teszem hozza jogosan.
#36
Nyugalom! Ez egy játék Kinectre. Nem kell komolyan venni. Semmit nem jelent magára a Star Wars univerzumra sem annak hírnevére. Ez gyerekeknek készült szóval nem kell vele annyit foglalkozni.
#35
Nekem nagyon bejön ;)
Persze azt hozzá kell tenni, hogy a SW 4 nálam van vagy 3/10. a későbbi és korábbi részek pedig még annyi se.
#34
Törölt felhasználó
SWF... :D
#33
Ennel jobban mar nem is lehet megalazni a Star Wars-t, Lucas papanak elgurult a gyogyszere hogy ebbe bele ment...az M$ meg...no comment!!!
Inkabb megyek jatszok egy kis Jedi Knight: Jedi Outcast-et, az legalabb melto a Star Wars-hoz, nem ugy mint ez a rakat fos.
#32
#6: Az én reakcióm is ez volt.
#30
Sziasztok.
Én azt mondom, hogy amíg nem jelenik meg a játék és nincsenek személyes tapasztalatok, addig ne kiáltsa ki senki szemétnek, meg sz@rnak.