Prototype 2 - Apu úton hazafelé

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 17.
  • Videó
Link másolása
Befutott a Prototype 2 intrója, ami egy háromperces, hús-vér szereplőkkel forgatott videó, kamuhíradós betétekkel. Komolyan elhisszük, hogy a közeljövőben egy vírus tizedeli a New Yorkra hajazó várost, s csupán egyvalaki állíthatja meg a krízishelyzetben feltörekvő gonosztevőket.

Na és mire megy haza a címben szereplő Apuci? Feleségét és gyermekét elhurcolták, csupán a plüssjátékok sorakoznak elárvultan a kanapén, a városban pedig a káosz lesz úrrá. A rejtélyes vírus lassan elharapódzik, utcáról-utcára, kerületről-kerületre fertőz meg mindenkit. A kormány persze tehetetlen, a hadsereg nem olyan okos és elszánt, hogy kézben tudná tartani a dolgok irányítását. S persze a krízis sok, feltörekvő gonosztevőnek is kedvez. Hősünk bosszút forral, s nem beszél a levegőbe, elvégre olyan kunsztokat tud, amiről álmodni sem mernél. A Prototype 2 április 24-én jelenik meg.

14.
14.
savior10
#10: Kösz az infót akkor tényleg elnéztem valamit.Pedig a játék közepe fele még sajnáltam is Mercert mert kicsesztek vele.Ezek szerint fölösleges volt.
13.
13.
NewYork, gonosz vírus, idegenek nélkül, miez? miez? Crysis3 budget? :))) (Bocs, nem bírtam kihagyni :)
Egyébként PC-n rettenetes volt az első rész, bár nagyon jól indult, már-már szinte év játéka hangulattal, de aztán gyorsan átfordult valami borzalmas "zsé" gagyiba az egész :( Az is igaz, hogy negatív kritikát, panaszt eddig csak a számítógépes változattal kapcsolatban hallottam, hozzáteszem... :/
11.
11.
markoci555
Ebből nem értettem sokat, nem is tett hozzá szerintem a prototype2-es ismeretekhez
valaki lefordítaná, egyáltalán van benne valami értelmes?
10.
10.
Vopesz
#9: Valamit nagyon nem jól figyeltél. Konkrétan ő szabadította rá a vírust a világra (ő csapta a földhöz, erről videók meg párbeszédek is vannak dögivel a játékban), sőt ha elég consume eventet csinálsz meg, még azt a jelenetet is megkaphattad, hogy kinyírja a barátnőjét, miután megtudja hol van, szóval ennyire kedves figura. A játék végére Mercer tisztán gonosz karakterré változott (nem is Alex volt, hanem maga a vírus egy testben), szóval eléggé adja, hogy ő legyen a főgonosz a folytatásban.
9.
9.
savior10
Nagyon várós a játék. Csak azt az egyet nem értem,hogy miért Alex Mercer a rossz fiú?
Mert ha az emlékezetem nem csal akkor ő is a Gentech-nél dolgozott ahol is jól megfingtták ezzel az egész vírusos témával szóval nem önszántából lett olyan amilyen.Az egész játék alatt arra próbált rájönni hogy, ki és miért tette vele azt ami.
7.
7.
Necreon
Ezek a semmitmondó, unalmas videók tették tönkre az első rész történetmesélését is (nem a történetet, mielőtt valaki okoskodva belekötne), remélem most nem így lesz. Jók ezek a trailerek, mindig szerettem az ilyesmit (az abszolút csúcs a Deus Ex vírusoldalához tartozó élőszereplős trailer), de sajnos a játék minőségéhez általában sok közük nincs.
6.
6.
Vopesz
Nagyon de nagyon várom már, az első része szinte hibátlan freeroam, ez meg még azt is fokozni fogja. Érdemes nézni fejlesztői videokat róla youtube-on, vagy egy csomó.
5.
5.
kopic
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!:DDD
4.
4.
kopic
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!:DDD
3.
3.
giga321
Itt tényleg szükség van egy JÓ Erős FEKETÉRE XD
2.
2.
vuliem
Így látszólag több érzelmi töltöttsége van, mint az első résznek. Teccetős.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...