Új Guiness-rekord: a legtöbb játékbeli házasság

Újabb idióta Guiness-rekord született, ezúttal a Trion Worlds munkatársait kell megverni az ötletért. A Rift fejlesztői Valentin-napon állították be az új világrekordot, eszerint az MMORPG-ben született a legtöbb játékbeli házasság. A kísérletben résztvevők remélhetőleg nem felejtettek el fotókat készíteni a jeles eseményről.

A Trion Worlds bejelentette, hogy saját fejlesztésű MMORPG-je, a Rift tartja a legújabb Guiness-rekordot, mely szerint a játék világában született a legtöbb ingame házasságkötés. Az eredmény hivatalos auditálására február 14-én, Valentin-napon került sor, ekkor közel 22 ezer (21879) játékos kötötte össze az életét egy másik karakterrel. Hiába, egy takaros-faros elfcsajnál nincs jobb.

A rekord a 2013-as Guiness-rekordok könyvének játékos különkiadásába fog bekerülni, az akcióban résztvevő játékosok a The Avowed megjelölést kapják majd meg a Riften belül. A fejlesztők szerint a rekord a közösség szenvedélyét és elszántságát mutatja, míg a nagykönyv szerkesztője úgy nyilatkozott: nagyszerű élmény látni a bimbózó szerelem magvait a virtuális világokban is. No comment.

15 komment - szólj hozzá!