Új Guiness-rekord: a legtöbb játékbeli házasság

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb idióta Guiness-rekord született, ezúttal a Trion Worlds munkatársait kell megverni az ötletért. A Rift fejlesztői Valentin-napon állították be az új világrekordot, eszerint az MMORPG-ben született a legtöbb játékbeli házasság. A kísérletben résztvevők remélhetőleg nem felejtettek el fotókat készíteni a jeles eseményről.

A Trion Worlds bejelentette, hogy saját fejlesztésű MMORPG-je, a Rift tartja a legújabb Guiness-rekordot, mely szerint a játék világában született a legtöbb ingame házasságkötés. Az eredmény hivatalos auditálására február 14-én, Valentin-napon került sor, ekkor közel 22 ezer (21879) játékos kötötte össze az életét egy másik karakterrel. Hiába, egy takaros-faros elfcsajnál nincs jobb.

A rekord a 2013-as Guiness-rekordok könyvének játékos különkiadásába fog bekerülni, az akcióban résztvevő játékosok a The Avowed megjelölést kapják majd meg a Riften belül. A fejlesztők szerint a rekord a közösség szenvedélyét és elszántságát mutatja, míg a nagykönyv szerkesztője úgy nyilatkozott: nagyszerű élmény látni a bimbózó szerelem magvait a virtuális világokban is. No comment.

14.
14.
Bré
azért érdekes lehet sztem mikor a 10 éves kis srác fel lép először ts re hogy dumáljon a házastársával azt megszólal a 40 és akkor mondja a kis srác:"How are you sweete" (kisgyerek hangon) majd megszólal a faszi (negyvenes faszi hangon xD) Im fine" eltudjátok képzelni xDD
13.
13.
Shadowsomi
#2: Hát az én fejem is kb ilyen volt mikor elolvastam.
"nagyszerű élmény látni a bimbózó szerelem magvait a virtuális világokban is." Ezen meg könnyesre röhögtem magam. Bár valószínűnek tartom hogy az illető komolyan gondolta :\
12.
12.
adriano28
#4: ha vannak a játékban gnome fajta karakterek akkor az fél embernek számít ;)
11.
11.
daenath
Fantasztikus hir, mi ez "blikkapocs" kifogytatok a hirekbol, vagy csak pangas van klikbol es kommentbol :))))
10.
10.
altF4
Azért a nászéjszakájuk érdekes lehet...Gyökerek :D
9.
9.
volkornka
#4: hozzámegy, elváll, újra házasodik mással.=>páratlan. :)
6.
6.
Trapyd
#4: Ki vagy te, hogy megmondd hány user kell egy házassághoz? :)
4.
4.
simi
nem kellene párosnak lennie?
3.
3.
Trapyd
Remélem, az alom szépen felcseperedik.
2.
2.
Hubert Cumberdale
http://szuperblog.hu/wp-content/uploads/szuperblog/tumblr_lw3xpy7Zqm1qcobkg.gif
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...