Euro Truck Simulator 2 - új információk és tervek

  • Írta: ATi0021
  • 2012. február 20.
  • Hír
Link másolása
A kamionszimulátorairól elhíresült SCS Software történetének legnagyobb projektjébe kezdett bele pár éve az Euro Truck Simulator 2-vel, mely fejlesztése a jelek szerint nagyon jól halad. Ezt bizonyítja, hogy már a biztosan tartható megjelenési dátumot is közölték, mely 2012 augusztusának első hete.

Az Euro Truck Simulator 2-ben karrierünk kezdetekor lehetőségünk lesz a számunkra megfelelő játékstílust kiválasztani, így kezdhetünk saját kamionnal, és építhetünk saját fuvarozó vállalkozást, de akár kezdhetjük nagyon mélyről, sima cég alkalmazottként és spórolhatunk a saját kamionra és cégre. Természetesen a két játékstílus között szabadon váltogathatunk, tehát ha egy cég számunkra nagyon tetszetős fuvart ajánl, saját cégünk mellett beugorhatunk a rivális vállalathoz sofőrnek, majd ezután ismét szabadúszóként vállalhatunk feladatot saját kamionunkkal.

Akik a leghamarabb szeretnék elkezdeni szállítmányozási birodalmuk megépítését, lehetőségük lesz banki kölcsönt felvenni. Ha megfelelően vezetünk és szállítunk le egy rakományt, tapasztalatot szerzünk, mely növekedésével a szintünk növekedik. Amikor a szintünk növekedik, képességpontokat kapunk, melyeket elkölthetünk. Így specializálódhatunk bizonyos rakománytípusra vagy szállítási mintára: így például nagy távolságú szállításra, nehéz rakományra, törékeny rakományra, de számos más módon is szakma legjobbja lehetünk. Az ETS 2 még meg sem jelent, a SCS már a jövőbeli terveit illetően is állást foglalt. Bár nagyon szerették volna, de számos dolog volt, amit csak a későbbi játékaikban láthatunk.

Ilyenek az év során váltakozó évszakok, a gyalogosokkal teli városok, a különféle típusú vezethető nagy járművek, a kiszállás lehetősége a kamionból és környezetünk gyalogos felfedezése, a járművek ütközés okozta sérülései, a kizárólag valós márkák megjelenítése mindenütt, az áru ki és bepakolása, a többjátékos mód, illetve egész Európa az Ibériai-félszigettől az Ural-hegységig, a sarkkörtől Kis-Ázsiáig, majd Európát elhagyva Észak- és Dél-Amerika, Afrika, Ázsia, Ausztrália - és a lista így halad tovább és tovább.

Az SCS szerint az Euro Truck Simulator 2 csak az első lépcsőfok lesz ezen hosszú listán, mely végén egy tökéletes Truck Simulator áll. Ehhez természetesen az kell, hogy jók legyenek az ETS 2 eladási mutatói, így a fejlesztő arra kér mindenkit: akinek tetszik játéka, vásárolja meg azt, ezzel támogatva a kis csapatot, így elősegítve a jövőbeli jobb és jobb kamionos játékok elkészítését.

28.
28.
medicopter117
hello
Azt hogy lehet hogy rakomány nélkül megyek a városba???
Hogy lehet megcsinálni hogy az én kamionommal viszem a rákományt??
válaszokat előre is köszönöm!
27.
27.
viraghattila
tényleg és de jó lenne egy látható váltó már
26.
26.
viraghattila
Hát az emberekkel teli város tényleg jó lenne már, főleg zebránál megállni, mikor átmennek, és akkor lépne le ha megálltam, ezt a rohadt sípoló hangot remélem eltüntetik, ami sebességhatár átlépésnél, és balesetnél van. Ez már dual core alatt el sem fog indulni igaz? Szerintetek lehet majd rendesen kormánnyal játszani, mert az elődei nem nagyon vették a kormányt igazán jó. Logitech G25/27 kormánnyal pro lenne nyomni, szerintetek lehet majd ezekben egyszer olyan, hogy személyautót is lehessen vezetni mint régen a King of the Roadban, az nagyon ott lenne?
25.
25.
12345678910
24.
24.
comedyman
Valaki nemtudja menyibe fog majd kerülni a játék
22.
22.
ATi0021
#21: Havi 47 ezer euróból jó eséllyel megtudnék élni. :)
21.
21.
nukebomb
#20: ...meg a Microsoft Flight. Az is kéne PS3-ra, de belátom, hogy ennek annyi az esélye, minthogy 47 ezerből megélek havonta. :D
20.
20.
aludttej
#17: lehet hogy a konzolosokhoz képest realisztikus a gt5, én is toltam és nagyon nagy játék, de nem az a vérbeli szimulátor, mint pl az lfs, iracing vagy gtr. Igazi szimulátorok csak pc-n vannak (sajnos), ráadásul idén is lesz egy pár uj fejlesztés, pl gtr3, rfactor2, CARS (majd meglátjuk ez szimulátor lesz-e), assetto corsa, LFS S3. Az ezek közti szünetekbe majd lehet betolok egy ETS2-t :D
19.
19.
ATi0021
#18: Őszintén nem tudom. A hivatalos blogban erről nem írtak. Pedig szerintem se lenne rossz ha megjelennének XBox és PS színterén is.
18.
18.
nukebomb
#16: és egyébként a jövőben tervben van náluk a konzolos fejlesztés, azt tudod-e? :)
17.
17.
nukebomb
#15: a GT5-ben van kéz a kormányon, és az ám a szimulátor a javából. :D am az ETS-t én is kormánnyal toltam. de sztem tök mindegy, hogy van-e rajta kéz, vagy nincs. kategóriájában nem volt jobb "kamionos játék" (ha úgy tetszik) vagy igen?
16.
16.
ATi0021
#14: Nem, ez majd későbbi játékokban várható. Ezért nem lesz sok minden, köztük konzolos verzió sem. Sőt a lent említett emberekkel teli városok is emiatt késik. A SCS-nek nincs valami sok pénze. A fent látható ETS 2-t kicsivel több, mint 10 emberből álló csapat készíti, ami elég aprónak mondható. Főleg, ha megnézzük, hogy egy gazdag fejlesztőnél egy komoly AAA címen több százan is dolgozhatnak elég komoly fizetésért.

12 - Megnyugodhatsz az ETS2ben valós kamion márkák lesznek. Ráadásul lehetőség lesz személyre szabni kinézetüket. --> www.youtube.com/watch?v=F6HxP6y9IjA
14.
14.
Andrewars
Akkor most van benne multiplayer?
11.
11.
#3: Akkor is kihalt a környezet, ez az egy nagy hibája, kéne csomó ember a járádkon meg minden, kár hogy az már durva lenne...
10.
10.
shatterhand
#8: pc-n csak netezek
konzolon játszok és oda kellene ilyen



9.
9.
nukebomb
kellenének bele ócskább, régi kamionok is, hogy ne csak a csilli-villi szaloncuccok mászkáljanak az úton, és még csóróként ne a vadi új Magnumra kelljen gyűjtögetni, hanem mondjuk lehetne venni egy 25 éves Mercit is... és persze a multi.
8.
8.
#6: Ugyan már, *reklám* CDG-ben és EVM-ben ennek az előző részeit és egy csomó hasonló cuccot egy-két ezer forintért tucatszám lehet kapni :)
7.
7.
nukebomb
KONZOLRA!!!! (...is kéne, akkor tuti megvenném.) lesz? :)
6.
6.
shatterhand
utoljára tokyo bus-al játszottam dreamcasten
japó nyelven volt 3 pálya....és meglepetésre baromira élveztem
Azóta várok hasonló kaliberű játékra konzolon. De sajnos itt nem adnak ki ilyeneket,mert totál bukta lenne.
5.
5.
ATi0021
Nocsak ismét kint van egy hír amit írtam. Igaza lehetett múltkor a blogban fojesznek működik a dolog. A hírhez csak annyit fűznék további képek találhatók a hivatalos blogon: http://blog.scssoft.com/
4.
4.
Cooper911
Birom a Truck Simeket, csak az nem tetszik bennük, hogy 1 perc alatt eltellik 1 óra játékidő.
Ez a fuvarvállalatos téma jól hangzik.
3.
3.
HipCross
#2: Nagyon rosszul láttad, mindegyik autóban láttam sofőrt meg is állítottam egy két autónál is, ott voltak a sofőrök.
2.
2.
gucho
illetve egyik járműben sincs sofőr :-(
1.
1.
gucho
1:50-nél sofőr nélkül jön szembe a Scania...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...