Következő generációra fejleszt a Ready at Dawn

  • Írta: InGen
  • 2012. február 20.
  • Pletyka
Link másolása
Hiába próbálják tagadni, és hiába nem kommentálják a konzolgyártók a következő generációval kapcsolatos pletykákat, egyre több fejlesztőről tudjuk meg, hogy már az új konzolokra gyúrnak. A PSP-s God of War-részekkel népszerűvé vált Ready at Dawn is ezen az úton jár.

Az Okami Wii-portjával és a PSP-s God of War-részekkel foglalkozó Ready at Dawn úgy tűnik, magasabbra szeretné helyezni a lécet. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy az internet rábukkant egy olyan álláshirdetésre, melynek keretein belül a stúdió több fejlesztőt is keres egy következő generációs konzolokra készülő projekthez.


A hirdetés pontosan azt mondja, hogy AAA-kategóriás, TPS nézetű, új címre épülő anyagot fejlesztene a cég, a következő generációra. Ha minden igaz, a játékról hamarosan lerántják majd a leplet, és a korábbi pletykák szerint az Uncharted kategóriájában indul majd az új üdvöske.

2.
2.
BloodyDeath
Csak azt ne feldjük ám el, hogy a WII U egy újgenerációs gép lesz. Noha nem vagyok oda érte így látotamban sem, de mindig úgy érzem, ha újgenerációs gépről van szó, akkor mindig azt akarja sugalni a hír, hogy Xbox-ról meg PS3-ról lenne szó. Pedig az évvégén jön a már említett jószág.
1.
1.
metercsiken
Lehet, hogy ők tudnak már valamit!? : )
Vagy csak előre dolgoznak? De nagyon! : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...