Hardvert is adna el a Valve, ha arra lenne szükség

Gabe Newell nem tart az innovációtól, hiszen annak idején nem sokan gondolták, hogy a Steam be fog jönni, ma már pedig a világ egyik legnagyobb digitális tartalomszolgáltatójává vált a Valve által. Így ha kell, akkor a hardverbizniszbe is beszállnak. Bár egyelőre nem kell.
  • Írta: InGen

Kommentek

#23
Egyébként nem tudom h ki mennyire tud róla de most fejlesztik az új CS-t. Úgy hogy amíg azt ki nem adják biztosra lehet venni, hogy nem lesz HL3...talán azután..egyébként én is várom már nagyon
#22
keresd a milliomost a képen!:D
#21
#18: Jah azok valsz valami örömlányok ott mellette
#20
Már önmagában az is innováció volt, hogy anno megalkották a steam-et. Amennyire szkeptikus volt mindenki annyira sikeres ma már és láthatóan sok más gyártó/disztribútor csatlakozott, hogy valamit sikerüljön kiharapni a tortából. Valóban az volna a nagy, ha mindehhez egy olyan szolgáltatás is párosulna, mint az onlive. Mindenesetre az az egy dolog bizonyos: ez a csapat még nem sok dologban nyúlt mellé (HL, STEAM, L4D, stb.), szóval érdemes lesz odafigyelni...
#19
#17: A második is nagyot durrant. Bár az igaz, hogy a graficgay-ek korában, ha a régi motorral adják ki, akkor alapból nem lehet akkora siker, mint ha új endzsin lenne alatta. :/
#18
Kíváncsi lennék ,hogy ez a két csaj akkor is úgy ülne-e itt az ölébe ha egy csóró senki lenne..Pénzéhes ribancok.
#17
Legyünk optimisták, lehetséges hogy fejlesztik a HL3-at egy szupertitkos helyen, csak sokat kell dolgozni rajta. Akkorát durranni úgysem fog mint anno az első rész, azóta sok minden változott.
#16
#15: Pontosan a Steam Store + a sapkák miatt nem kell nekik semmit fejleszteni. Sajnálatos dolog, de ez van.
#15
A steam egy elég erős online piac miért kéne játékot vagy hardvert gyártaniuk egy ilyen üzlettel rendelkeznek még akkor is ha sebezhető.
#14
#8: 1 hónap és a gaikai beindítja ;)
#13
#6: egyetemista vagyok, nincs pénzem a támogatásra. Cserébe önkéntes vagyok.
#12
#11: Igen.
#11
#10: Most komolyan, ezt feltétlenül ide kellett írni?
#10
Ott van neki 2 csaj, de mi ér vele ha a farkát meg nem találja.
#9
#6: Ezen már én is gondolkoztam. Szerintem nem kizárt, hogy a Steamet Streamelésre is fel lehessen majd használni :)
Jól is hangzana és rengeteg haszna is lenne.

Most komolyan? A 7 éves Source engine mellett akarnak hardvereket kiadni? Nekem semmia bajom a Source Engine-nal, de ha versenyképeek akarnka maradni, fejleszteni kellene a grafikai motort is. (Nem csak apránként)
#8
#6: Nem lenne rossz egy Onlive szerű szolgáltatás a Steamhez. :)
#7
Ez a zsírsegg még ha a csőd szélén állnának még akkor is inkább egy konzolt dobna ki, mint a half life 3-at? Na jólvan...... JoHnNiEE!! Szedd szét!! :DD
#6
Valve maradjon a jelenlegi felállásnál, jobb lesz ha gyarapodnak hogy aztán ha kitör az esetleges online háború az Onlive szerű szolgáltatásokkal akkor elő tudjanak majd állni valamivel. Mert bármikor jöhet valaki egy olyan forradalmi ötlettel ami derékba töri az egész piacukat.

#3 Ha már adományozni akartok akkor inkább a nagymacskamentő alapba adjatok pénzt. Ember van elég de Afrikában rohamosan fogynak az oroszlánok. 30 év alatt 80%-al csökkent a számuk, ha így megy tovább lehet 10-15 év se kell hogy az egész faj eltűnjön, de szerte a világon fogynak a nagymacskák. A Nat Geo gyűjt nekik, szervezett védelemre, oktatás céljából, parkok, és rehabilitációs központokra, stb, akit érdekel a dolog, az guglizza ki a causeanuproar-t.
#5
#1: ajjaj
#4
#1: viccen kívül... mit fogsz tenni ha elfogy a "türelmünk"? (ha meg jelenik egyszer a HL3 ...valamikor... talán) akkor már nem fogsz játszani vele? vagy nem fogsz rá várni? vagy meg keresed ezt az álom pasit és seggbe rúgod?