Újra a World of Warcrafttal van tele a hazai toplista

Úgy tűnik, megtette a hatását a leárazás, a World of Warcraft legutóbbi két kiegészítője megint a legjobb tíz között végzett, és a feltöltőkártya is visszafoglalta az első helyet. A Star Wars: The Old Republic még mindig ott kullog a lista végén, de az előfizetői kártyák már kiszorultak az élbolyból.

A toplista élén a World of Warcraft előfizetői kártya végzett, őt az MMORPG legutóbbi kiegészítője, a Cataclysm követi. A dobogó harmadik fokára a FIFA 12 állhatott fel, úgy tűnik, jöjjenek bármilyen rossz napok is a játékiparra, a FIFA uralma megingathatatlan. Az újoncok közül a Kingdoms of Amalur vett szép rajtot, a negyedik helyen debütált, ezzel éppen megelőzte a World of Warcraft: Wrath of the Lich Kinget.

A hetek óta dobogós Battlefield 3 most a hatodik helyre zuhant vissza, közvetlenül a Call of Duty: Modern Warfare 3-at előzi meg, utánuk a Kinect Sports, az Assassin's Creed és a Star Wars: The Old Republic következnek. Utóbbi esetében az alapjáték került be a legjobb tíz közé, az előfizetői kártya a tizenegyedik helyet csípte meg. A teljes listát itt találjátok meg!

  1. World of Warcraft előfizetői kártya
  2. World of Warcraft: Cataclysm
  3. FIFA 12
  4. Kingdoms of Amalur: Reckoning
  5. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  6. Battlefield 3
  7. Call of Duty: Modern Warfare 3
  8. Kinect Sports
  9. Asssassin's Creed
  10. Star Wars: The Old Republic
17 komment - szólj hozzá!