Újra a World of Warcrafttal van tele a hazai toplista

Úgy tűnik, megtette a hatását a leárazás, a World of Warcraft legutóbbi két kiegészítője megint a legjobb tíz között végzett, és a feltöltőkártya is visszafoglalta az első helyet. A Star Wars: The Old Republic még mindig ott kullog a lista végén, de az előfizetői kártyák már kiszorultak az élbolyból.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
#15: de ember istenem.. olyan végletes vagy mint a rohadás.. én 4 évig játszottam eredetin, úgy, hogy közben 4,5 felett volt az átlagom gimiben, volt barátnőm, lejártam heti 4 edzésre, és amikor úgy voltam vele, hogy na most elég volt, mert meguntam, vagy nem volt rá időm/cashem, letettem, és azóta sem játszom. Az hogy a sok hülye megnézi a SP wowos részét és utána azt gondolja, hogy ezt mindenki 7/24ben játszta.. az már igazán a saját hibája, van különbség a függő és a gamer között.. ezt már fel lehetne fogni..
#16
#15: Szerinted alapfeltétel, hogy wowozni csak napi 18 órában lehet? :)
#15
#6: Az neked nem függőség hogy valaki fel kel , leül a gép elé , wowzik hajnalig majd kezdi elölről másnap , és ezt már évek óta ? :) Én ismerek olyat is aki emiatt dobta a suliját .. ha ez nem függőség akkor nemtom micsoda.
#14
Röhögőgörcsöt kapok már ettől az AC 1. részétől!!
#13
Nehéz letenni a WoW-ot, csak az kezdjen neki akinek van hozzá zsetonja ideje és türelme. Nekem sikerült, és önmagában ez nagyobb sikerélmény volt számomra mint bármilyen elért eredmény a játékon belül.
#12
Nah most biztos több játékos van, mert a játékok és a kari is együtt másztak följebb. :)
#11
#8: Mai napig eza legjobb MMO bár igaz hogy én még csak 2 éve tolom
#10
#9: 5 nap után kb annyit értesz meg a játékból mintha belelapoznál 1 szerves kémia könyvbe... ennyit erről
#9
#7: Én sem értem, láttam, kipróbáltam és meguntam 5 nap után. :D

Erre a hírre meg annyit tudok mondani, hogy: Pffffffffffff :D
#8
#6: 7 év után még mindig játszani vele akkor is függőség, mert magamról tudom, pedig unalmaaaasss, no meg nincs más. Úgyhogy minden tiszteletem azoké, akik családot, munkát, barátokat félredobva a mi napig 7/7 raidel 19-24-ig, hogy a fenébe nincs még tőle hányingere.
#6
#5: nem függőségnek hívják, csak a blizzard összerakott egy olyan közösségileg is aktív játékot, amit még mindig kb 13millió ember játszik, csak eredeti szervereken! A kieget meg veheti a sok gold seller, ha 1x kibannolták, új accot kell csinálnia, ahhoz meg kell az összes többi kieg meg az alapjáték is.
#5
#2: Függőségnek hívjak, valamint az ingyen Diablo3. Ugye ha folyamatosan fizeted egy évig, megkapod a D3at ingyen. A kieget meg a sok kibannolt gold seller veszi.
Szóval valós első hely a Fifa 12.
#4
Törölt felhasználó
Én nem játszom egyikkel sem (nem az én világom), de ha jól tudom, mw3-ból 2.5x annyi ment el, mint bf3-ból :D Az viszont jó lesz, hogy március / áprilisban borítékolok egy első helyet, különben ... :D
#3
battlefield legalább még mindig veri a cod-ot trololooooo
#2
Hogyan kepes meg mindig ennyi ember a WoW-on kockulni, talany szamomra.
#1
Nem semmi az AC 9. helye :D
De megérdemli, jó játék!