Börtönbüntetést kapott a londoni PSP-tolvaj

  • Írta: InGen
  • 2012. február 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A hosszú ideig csak "PSP boy"-ként ismert srác a londoni zavargások alatt bántalmazott és rabolt ki egy malajziai áldozatot. Az ellopott tárgy pedig egy PSP volt, így miután a térfigyelő kamera által rögzített video közkézre került, vírusként kezdett terjedni az interneten.

A hírhedt videót valószínűleg már mindenki ismeri fejből: a londoni zavargások alatt megsérült Ashraf Rossli sérülten ült a földön, majd egy látszólagos jóakaró odajött neki segíteni. Pár pillanat múlva azonban társaival már a srác táskájában kezdtek kutakodni, és eltulajdonították tőle a PSP-jét. Pechükre, egy kamera felvett mindent, így hamarosan megtalálták a tetteseket.


Most a bíróság meghozta az ítéletet, és törölte a titoktartást is, így a támadót végre meg lehet nevezni. Ő Beau Isagba, 17 éves, és a büntetésének időtartamát egyelőre nem tudni, de az mindenesetre biztos, hogy (a bírót idézve) "hosszú börtönbüntetést" kell majd letöltenie. Isagba a tárgyalás végén megjegyezte, hogy "nagyon, nagyon szégyelli magát".

17.
17.
balusz
#16: ez nem is térfigyelő kamera.
16.
16.
cannondale
#15: mas orszagba nincs terfigyelo kamera...
15.
15.
p3ti
#4: Hát ha ott is tud lopni egy Vitat... akkor tuti fog is ;)
Viccet félre téve , k*rvara meg érdemli , ezek után tuti 6x átgondolja hogy meg éri e egy sz*r játék konzolt ilyen sunyi módon ellopni 1 kis szappan hajolgatásért cserébe. Más országba lehet még a kezét is le vágták volna .
13.
13.
meatsuckDD
#1: Szerintem,ha téged rámolt volna ki mondjuk egy kokeró,akkor nem vennéd ilyen humorosra a figurát;)

Egyébként meg nem az az elszomorító,hogy olyan világban élünk,ahol lopnak stb...ilyen mindig is volt és lesz is,ezzellen nem lehet mit tenni.Inkább az a szomorú,hogy 4 seggfej közrefogja,másik 6 látja hogy mivan,de oda nem szólna nekik,hogy "Na de mégis...hogyan képzelik ezt?" Sőt szerintem a srác is tudatában volt annak,hogy a táskájában matatnak,csak nem mert lépni....
12.
12.
alexcargooo
még jó hogy nem térfigyelő kamera:D
11.
11.
rgerg
nagyon orulok neki!!! azt biron, hogy a kulfoldi sajto "boy"-nak hivja ez a benga allatot. ( http://www.dailymail.co.uk/news/article-2102149/London-riots-Ashraf-Rossli-mugged-Malaysian-students-attacker-identified.html itt pl)
10.
10.
cervezas90
#8: az...... az ük ük ük apja 1ütt harcolt w wallaceval Nottinghamnél
9.
9.
Bré
#4: jah az inkább fog hasonlítani egy "SP"-re xDDD
8.
8.
Donpedro
Beau Isagba
Igazi tősgyökeres brit név :)
7.
7.
Deadpool
Majd bent a kóterben, is lesz válaszható kasztja a srácnak: Köcsögöm, vagy Csicskám leszel? Aztán ha kijön, gondolja meg, hogy megérte-e?
6.
6.
#5: Honnan a francból tudta volna? Csak kiszedte az első értékes dolgot amit talált.
5.
5.
KeXxX
de undorító.. felsegíti és utána pedig ellopja a PSP-jét. de mi az már hogy tudta hogy pont a legfölső cipzárt kell kinyitnia, és onnan kivenni a konzolt?
4.
4.
Neo1989
Abszolút egyet értek a leírtakkal kerüljön csak sittre , ott majd Vitázhat a hasonló gyökerekkel de az már nem PS lesz .
3.
3.
Daniee
Csórikám, ez mennyire aljas dolog már... féreg egy világban élünk...
2.
2.
D5000
#1: "zseniális" humorod van.... :P
1.
1.
taranis
Szegény lehet csak játszani szeretet volna....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...