Így fest a Star Wars: Jedi Knight CryEngine 3-mal

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 22.
  • Videó
Link másolása
Emlékeztek még az 1997-es Star Wars: Jedi Knight - Dark Forces II-re? A méltatlanul elfelejtett Jedi Knight-széria mára igazi klasszikus, s bár az idő megszépíti az emlékeket, tény, hogy a Force Unleashedek előtt volt igazán lelke a Star Wars-játékoknak. Lássuk, miként fest a Crytek trendi engine-jével.

Hangulat terén a Jedi Knight-széria kenterbe veri a friss Force Unleashedeket is - ezt nem vitathatja senki. Mielőtt még bárki szívritmuszavarral a szék alá esne, elmondjuk: csupán egy egyetemi projektről van szó, melynek keretében egy Ben Shelley nevű emberke felújította a Star Wars: Jedi Knight - Dark Forces II egy apró, utcai pályáját a CryEngine 3 segítségével. Reméljük a küldetés kinövi magát, és a rajongók ágálása közepette egyszer az életben megkapjuk a teljes konverziót. Vagy ne legyünk telhetetlenek?

21.
21.
Kreto
#20: dehát a kotorban sem csak jedi lehettél :D Nekem a force u. története tetszett meg azért elég minőségi játék. Más starwban nem lehetett így kihasználni az erőt meg a lézerkardot ( Bár ps2-őn volt valami hasonló de már sajnos nem emlékszem a nevére :D ) Az viszont tény és való hogy az erőviszonyok kicsit fel lettek turbózva.
20.
20.
Giggsy
A Force Unleashed nekem sem jött be. Egyrészt biztos bennem van a hiba, de már az is cseszte a csőröm, hogy egy sith-et kellett irányítani (igen, tudom az milyen cool, meg minden, de nekem akkor sem jött be ez, lehet maradinak mondani érte) és mindegy mi lett a vége, attól még ez így volt. Aztán az is durva, hogy a kis zöldfülű tanítványka olyan hatalommal bírt az Erő fölött, amivel még Yoda sem. Azért az arányokat illett volna tartani. Szépnek szép volt, látványos is, de összességében nekem nem jött be. Valahogy ha SW játék, nekem marad a KotOR az alap, márpedig tartalomban a Force Unleashed a közelébe sem ért annak.
19.
19.
daenath
#12: Uhum vagy egy X-Wing Alliance, Rogue Squadron folytatas :D
18.
18.
daenath
#8: Igaz, tokre kiment a fejembol "shame on me" :) Abban tokre egyetertunk hogy a Dark Forces-t remake-elhetnek, mondjuk egy Unreal Engine 3-al :D Lezer kard nem kell :) De egy Shadows of the Empire-t is szivesen latnek felujitva :D
17.
17.
volkornka
#9: Azt én is nagyon szerettem.
16.
16.
gucho
sztem nem valami nagy szám...
14.
14.
goblinfing
13.
13.
Dercsi
Szerintem a Force Unleased első része kimondottan jó volt. Nekem kimondottan tetszett. A 2. no comment. Igazén jöhetne egy új S.W.játék amiben megint velünk lesz az erő!
12.
12.
Ronam
Én örülnék egy új Rebel Assault-nak is. Hatalmas játék volt, itt figyel a polcon még a game :).
11.
11.
#8: Én is az első DARK FORCES-re szavazok fénykardos baromkodás és gagyi csillagromboló dobálós erőhasználat nélkül !!! Pff!

Most nem azért, de ennél SOKKAL többet is tud a Cryengine 3. Ez lehetne egy sima 3D Studio R4 vagy bármilyen 5.kategóriás Geforce kártyát meghajtani képes engine (gf 5600, vagy Ati 9600 pl-on.). Attól függetlenül azt a szintet már megüti amivel szívesen játszanék, de hát nekem a 2004-es HL2 az alap szint :)

Másfelől ha nem mondjátok, hogy ez SW, hát az életbe rá nem jövök... Lehetne ez bármilyen modern kori játék industrial pályája ...
10.
10.
wolfwarrior
Az a jó sorozat nem a Force Unleased a fene nagy alternativ teljesen átírt világával.Ez a széria volt a kedvencem főleg a Jedi Academy, a Battlefront ,Republik Commando és most.(sóhaj)
9.
9.
nagyhasÚúúú
Az igazán jó SW játékok a Nintendo 64-en voltak. Shadows of the Empire. Szerintem még mindig ez a világ legjobb SW játéka.
8.
8.
Quent1n
Ne vedd cseszegetésnek zoenn de a helyesírásra kicsit odafigyelhettél volna... :) Pl kétszer írod le az eredeti játék címét és mindkétszer hibásan :D

A projektről annyit, hogy én egy sima Dark Forces remake-nek is örülnék fénykard nélkül :) Reméljük lát benne fantáziát az illetékesek közül valaki.

daenath: Az utolsó JK 2003-as, azért azóta volt ott egy Empire at War ami nem volt egy rossz SW játék. Vagy a KOTOR II a két Battlefront esetleg a Republic Commando. :)

7.
7.
vytros
Az ötlet jó, sőt, imádom! Minden álmom egy új Jedi Knight játék, még mindig kevés játék van ami képes lenne lekörözni. De Lucasék valószínűleg lecsapnak rá mint a "Clone Apart" című machinimára, kivéve persze ha kért/vásárolt engedélyt a LucasArts-tól.
6.
6.
daenath
Babaul fest :)
"tény, hogy a Force Unleashedek előtt volt igazán lelke a Star Wars-játékoknak"
Ebben egyetertek, azota se csinaltak egy jo SW jatekot, a FU latszik hogy inkabb a konzolok miatt lett csinalva (na meg a penzert)
5.
5.
Necreon
4.
4.
Optimus Prime
Engem Unreal3-ra emlékeztet. Ez Nar'Shadda lenne? Meg a TRON zenéje?
2.
2.
Killerbee
Hmmm, de jó is lenne egy új jedi knight vagy egy új pod racer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...