Binary Domain - Én, a robot

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 24.
  • Videó
Link másolása
Ma került a boltokba a Yakuza Studios Gears of War-klónja, a Binary Domain, mely a szimpla akciózáson felül mély történetet is próbál ránk erőszakolni. A cyberpunk játék kényelmetlen kérdéseket feszeget, vajon az emberi természetnél is rosszabbak a gépek?

Van rá esély, hogy a robotok oldalán is harcoljunk? A fejlesztők egy roppant frappáns megoldással jöttek elő, amit nem szeretnénk előre lelőni. A Yakuza Studios a műfaj számos klasszikusától vett kölcsön ötleteket, s a tömény akció mellett jut idő elmélkedésre és dumára is, tekintve, hogy hangunkkal oszthatunk ki parancsokat csapattagjaink számára. A játék ma jelent meg Xbox 360-on és PS3-on. Itt a friss trailer:

9.
9.
metercsiken
Nálam a polcon a helye! :)

8.
8.
Paulrtsclan
Ez nagyon be jön mihamarabb ki kell próbálnom :)
7.
7.
shatterhand
sztem se lesz rossz
nem váltja meg a világot, de nem is mondanám unalmasnak
egy-két trailer meg tényleg komolyan felkeltette az érdeklődésem ( az egyik a gyerekek fegyverrel, a másik meg ez a fenti: igen dúrva mikor tükörbé néz az ipse és nem akarja elhinni amit lát)
6.
6.
Nebuloid
Nekem nem tűnik rossznak, sőt, nagyon is érdekes a dolog. Biztos vétel majd valamikor. Felírom a kis gondolati listámra. :D
5.
5.
briandog14
#2: Heh :D nekem is az tünt fel hogy hogy lőhetett ennyit 1 tárral xD Még a végén kiderül hogy egy rpg vel meg lehet sor tüzet adni :D
4.
4.
Vopesz
Nem azonnal, de meglesz. Meggyőztek a trailerek is meg a demo is.
3.
3.
A demót kipróbáltam, nem rossz játék. Meg tetszett ahogy az elején a társaim dumálnak, és közbeszóltam headseten hogy "Let's go!" erre benyögték hogy na ez nem túl beszédes alak (mármint én) :))) Szóval jópofa! :)
2.
2.
Egész érdekesnek tűnik , lehet mégsem lesz annyira rossz, mint az első infók és videók alapján, bár kicsit lagymatag és álmos az egész, de tényleg kisülhet ebből még valami...

Két észrevétel: videók alapján, nekem a Gears első része is sokkal profibb alkotásnak tűnik és elég zavaró, hogy szerencsétlen mikrobi 24-et lőtt egy tárral, de ez már részletkérdés :)))
1.
1.
Falcon
Nem hatott meg amit eddig láttam belőle!Szerintem kimarad!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...