Jön az Assassin's Creed: Titkos keresztes háború

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A Fumax kiadó alig ad nekünk pár hét pihenőidőt a legutóbbi videojáték témájú könyv után, márciusban itt a folytatás! Immáron a harmadik Assassin's Creed-regényt tarthatjuk a kezünkben Titkos keresztes háború címmel, melyben Altair élettörténete bontakozik ki előttünk.

A tavasszal újabb Assassin's Creed-regénynek örülhetnek a történelmi kalandok és persze a videojátékok szerelmesei a Reneszánsz és a Testvériség után. Március közepén jelenik meg a Titkos keresztes háború, amit ismét Oliver Bowden vetett papírra, nagy hangsúlyt fektetve hősünk belső monológjaira. A vaskos, 456 oldalas kötet Altairről szól majd, mindenki nagy örömére - szóval egyfajta prológgal lesz dolgunk, mely Ezio Auditore históriája előtt zajlik le a Szentföldön.

Lássuk a tartalmat:

Marco atyja, Niccolo Polo végre elmeséli a történetet, amelyet egész élete során titokban tartott – Altaïr, a Testvériség egyik legkiválóbb Orgyilkosának élettörténetét.

Altaïr kalandos útja során nemcsak a Szentföldet járja be keresztül-kasul, de az Orgyilkosok krédójának valódi értelme is megvilágosodik előtte. Hogy elkötelezettségét bizonyítsa, a rend kilenc halálos ellenségével kell végeznie, beleértve a templomosok nagymesterét,
Robert de Sable-t is.

Altaïr életének története most először olvasható a maga teljességében: a történelem menetét megváltoztató küldetése, véget nem érő küzdelme a templomosok összeesküvése ellen, családja tragikus és egyben megrendítő sorsa, és egy régi jó barát végzetes árulása.

Az alábbi linken 10 oldalon keresztül tekinthetsz bele a könyvbe. A Titkos keresztes háborút mi is elolvassuk majd, és részletes ismertetővel lepünk meg Titeket!

5.
5.
kekvillam
Sziasztok én ma megvettem az ac:b-t és multizni szeretnék! mindent felraktam ami kellett de azt irja ki hogy máskor probálkozak nem tom mit csináljak jol jönne egy kis segítség kösszi
4.
4.
Szbarn
3.
3.
menjapipaba
#2: Jelenések könyve, azt jelenti magyarul a Revelations,
Amúgy meg jön az Assassin's Creed 3, október 30-án.
2.
2.
giga321
Még a testvériséget sem olvastam ki XD. De nagyon remélem hogy ennek a könyvnek a hátulján ott lesz hogy ..

"Előkészületben Assassin's Creed Revelations ( nem tudom mit jelent magyarul ).
1.
1.
LtGlove
Majd ajándékba kérem valamilyen alkalomra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...