Így táncolunk majd a Kinect Star Wars-ban

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 25.
  • Videó
Link másolása
Az Xbox tizedik szülinapja alkalmából rendezett eseményen, Amszterdamban mutatták be mozgás közben a Kinect Star Wars táncmódját. Talán az egyik leérthetetlenebb játékkal van dolgunk, vagy esetleg számunkra nem jön át a zsenialitás? Leia idomai még mindig szemrevalóak.

Kapaszkodjatok meg, nem semmi látnivalók következnek! A Kinect Star Wars egyik nagy lehetősége lesz a Galactic Dance Off játékmód, melyben - ahogy a címe is mutatja - táncolnunk kell a zene ütemeire. Hogy mégis mekkora jelentősége van ennek egy Star Wars-címben, ne vitassuk - az utóbbi időben amúgy is százszámra megerőszakolták már Lucas bátyó univerzumát, legtöbbször maga George tette ezt meg.

Jabba perverz örömmel nézi Leia szexi vonaglását, ha jól csinálja, a gengszter felkacag, ha nem, a hercegnő pórul jár. Játéktörténelmi pillanatok következnek, plusz sok egyéb más is az áprilisban megjelenő Kinect Star Wars-ból:

Köszönjük, drakecsaj és ampeeer!

47.
47.
Kumite
#45: Igen, az biztos, hogy én a filmek alapján ítélem meg a SW univerzumot és az alapján mondom, hogy mese az egész.

A Transformers jó és érdekes példa. A mesesorozat ugyanis sokkal kevesebb "gyerekes" dolgot tartalmaz, mint a filmek. A film bármelyik részénél néha fogom a fejemet, hogy "és nem szólt senki forgatás közben, hogy srácok, ez így sz*r!"??
Bár ennek ellenére a Transformers mind 3 részében van együttvéve tizedannyi gyerekes vagy "cuki" dolog, mint egyetlen SW-ban.

Lehetnek kocsmazenészek, sőt, az talán valóság is, mert néhány itthoni késdobáló kocsma ablakán benézve furább arcok ülnek bent, mint a SW-ban :D
45.
45.
Quent1n
Az oké, hogy ez gyerekjáték lesz csak ott a bibi, hogy egy 10 éves gyereknek marhára semmit nem mond a Star Wars. :) Arra jó lehet, hogy "ránevelje" őket az univerzumra és talán ez is a cél.

Kumite: Az SW univezum pontosan annyira mese mint a Gyűrűk Ura vagy a Transformers pl. A SW univerzumot számomra sosem a filmek jelentették igazán hanem a könyvek, azok sokkal jobbak. A filmek csak könnyed kikapcsolódást jelentettek mindig is SW témakörben :) Elolvasnál egy Zahn vagy Stackpole könyvet szerintem te is máshogy állnál a témához :) Az általad leírt fajok közül a gungan és az ewok csak ilyen cukiságnak lett szánva. Sajnos míg az ewokok esetében ez sikerült a gunganeknél hatalmas baklövés lett. A kocsmazenészekkel nem tudom mi a bajod, a jövőben a világűrben egy bárban/kocsmában talán nem lehetnek zenészek? :D
44.
44.
Na kérem, végeztem egy tesztet, megfogtam a 2.5 éves kis mazsolámat és ideültettem az ölembe és leteszteltem rajta a videót... Most már mindent értek !!!

A kardozós résznél, sugárzó kacagást és kiabálást váltott ki ahogy a robotokat kaszabolták, a pod-racernél "brumm, brumm..." volt szóval nagyon élvezte, de a város rombolós résznél lemászott az ölemből és itt hagyott. A táncosnál viszont vihogva kéredzkedett vissza és kiabálva / énekelve ugrált ő is.

Konklúzió: Aki a játékot csinálta az megközelítőleg egy 2.5 éves gyerek szintjén van ! :))))))))))))))

MÁS, pár dolog amin majdnem behaltam:
"Leia idomai még mindig szemrevalóak. " - Egy piszkavasban több erotika van bakker ! " :DDD

"abba perverz örömmel nézi Leia szexi vonaglását..." vs "Leia ugy nez ki mint egy sztriptiztancos lotyo egy lepukkant lebujbol."

Komolyan, nézzetek "Disney channelt", van ott egy "Indul a risza" című műsor, abban vannak ilyen fejű, mozgáskultúrájú tízes éveik elején járó kis ribancok. Ez egy-az-egyeben COPY_PASTE onnan ! :DDD
43.
43.
Garfartix
Én azt nem értem, hogy aki JarJarBinksel meg az ewokokkal jön, hogy mennyire utálja a Star Warst, az minek kattint egyáltalán erre a hírre?
41.
41.
greenmelon
40.
40.
filo551
#39: Az a baj, srácok, hogy túl sarkalatosan látjátok a helyzetet. Egyrészről igaz, nem szabad lebecsülni a Star Warsot, mert tényleg komoly gondolatokat is tud közvetíteni, ha csak a jedi filozófiára gondol az ember, és nem csak Jar-Jarból meg ilyenekből áll az egész. Ráadásul mindez egy epikus sztoriba csomagolva, amin generációk nőttek fel. Ugyanakkor, mint ahogy írtad, Ikal, 5 évesen láttad először a filmet, de nem hiszem hogy akkor azért tetszett annyira, mert megfogott a tartalma. Az a jó a Star Warsban, hogy minden korosztály meg tudja benne találni azt ami leköti. És talán manapság tényleg kellenek az ilyen játékok, hogy a mai ötévesek is meg tudják ismerni ezt az univerzumot. Nekem ez a véleményem Senkinek nincs igaza, és mindenkinek.
39.
39.
greenmelon
#37: Könyörgöm, áruld már el nekem, hogy az SW mivel áll feljebb egy gyerekmesénél? Még ha sci-fi lenne, de ez csak szimplán fi, mivel a tudományhoz vajmi kevés köze van. Egy Jar-Jar Binksekkel és ewokokkal megtűzdelt filmre ne tekintsünk már úgy mint valami komoly cuccra.
38.
38.
Kreto
37.
37.
ikal
Én meg azokkal nem értek egyet akik azzal jönnek, hogy ez gyerekeknek készült és mindenki hülye sw fan aki nem látja, hogy ez milyen fantasztikus dolog. A sw az sw, mégis miért kellene ledegradálni a gyerekmesék szintjére. Remek gyerekjátékok vannak nem ezzel van a baj remélem világos. Most sarkítani fogok de pl. ott a Fűrész című film és jön a nagyszerű gondolat, hogy csináljunk belőle 5 éveseknek játékot mókás fejtörőkkel, mesefigurákkal, guitar hero elemekkel. Erre mégis mi szükség lenne? Ez csak a franchise nevével való pénzkeresés mint pl a mostani esetben is és igenis degradálja az eredeti címet. De ez fordítva is igaz pl. képzeljük el, hogy a teletabiból egy Bourne Rejtély komolyságú filmet csinálnának. Én kb 5 évesen láttam először a régi trilógiát és rohadtul élveztem, mégis miért kell belenyúlni, vagy ha más elképzelés van más rétegnek, akkor eszembe se jut, hogy egy komoly témához nyúlok. Ezen nem nagyon van mit magyarázni, ez a project egy f o s, kész pont.
36.
36.
Berencsit
hát.. a fejesek azt mondták, hogy 2012-ben itt a világvége... na így kezdődik az egész.
35.
35.
daenath
#28: Kinek a pap, kinek a papne :P Teny hogy sok marhasag van a Star Wars-ban, Jar Jar-tol egyenesen a hideg raz ki, a plusmacko Ewokok-rol mar nem is beszelve, de a Birodalom Visszavag az mai szemel is nagy film, peldat vehetnenek rola a mai filmkeszitok! Jatekok teren is vannak idetlen keszitmenyek, de a Dark Forces, Rogue Squadron (anno rongyosra jatszotam a N64 kazit) Knights of the Old Republic, Jedi Knight, ezek szerinted "az egész SW univerzum egy vicc" kategoria?
34.
34.
Krumpli
Hát bevallom a fénykardos rész még el is megy valamennyire de nem ilyenre számítottam, a pod racer-essel annyi a gondom hogy azt nem szeretném a kinect-el irányítani, kihozhatnának egy rendes pod racer folytatást. Amúgy meg nem tudom hogy velem van-e a gond de nem értem hogy szánhatnak fiatalabb korosztálynak egy olyan játékot ahol egy szörnnyel kell menni Moss Eisley-ban és az embereket a falnak dobálni, meg tömeg pusztítani. A táncos részt nem tudom hova rakni, jó meg minden, de hogy nem itt a helye az holtbiztos... Ahelyett hogy ilyenre pazarolják a fejlesztőket, inkább folytatták volna a Jedi Knight szériát, már mióta arra várok...
31.
31.
Kumite
#30: Természetesen fel vagyok készülve :)
De a leugatást jól teszik, ha azzal kezdik, hogy megmagyarázzák az általam leírt 3 faj (a zenészeket egynek vettem) komolyságának és "hardcore"-ságának megmagyarázását.
Ezen magyarázatok kihagyásával nem fogom elfogadni, bárki bármilyen érvet is ír :)
30.
30.
Adamknight
#28: Na, most készülj fel arra, hogy jól le fognak ugatni a hardcore sw fanok :D. (Persze ezt a megtiszteltetést meghagyom másnak.)
29.
29.
Kreto
28.
28.
Kumite
Nem tudom mit sírtok, az egész SW univerzum egy vicc, a kocsma jelenet zenészeitől elkezdve a Ewokokon át, Jar Jar Binks-sel bezárólag.
Egy gyerekeknek készült sorozat, ami valamiért, számomra teljesen érthetetlenül nagy kultuszra tett szert.

A játék jobbnak tűnik, mint bármelyik SW rész...
27.
27.
daenath
Na jo, ez fortelem, lesz olyan hulye aki ezt megveszi! A lezerkardozas tok bena, egyszer nem tudot lovedeket haritani, csak salapalt osszevissza, a Podrace meg ugy nez ki mintha lego-bol lenne, sebesseg szinte 0, egy NFS-ben jobb a sebesseg, a Rancor meg mindenre hasonlit csak arra nem aminek lennie kellene, a fejlesztok egyaltalan meg neztek a karaktereket hogy neznek ki mielott megcsinaltak volna oket! A tanc meg NO COMMENT, Leia ugy nez ki mint egy sztriptiztancos lotyo egy lepukkant lebujbol.
26.
26.
HerodPK
hát akamiennyire is leszoljatok szerintem nagyon jo lessz...testvérem gyermekei zabalni fogjak ..mind a fia és a lánya 1 arant...persze vlaki rankornal vagtalkozik mig a masik inkabb tancikalni fogg de van benne fantázia és 1 10+ nak teljesen megfelel a jaték:)
25.
25.
kevinbutler
Nem értem, hogy nem esett le még egyeseknek, hogy ez a játék nem nekik készül, hanem a fiatalabb korosztálynak, igenis ők jól ellesznek vele, ti pedig mehettek szidni a Dóra, a felfedezőt a teletubbikat, meg az összes többi gyerekeknek készülő rajzfilmet és játékot, mert azok milyen gagyik már. A Star Wars meggyalázásról pedig annyit, hogy régen is voltak rossz játékok és olyanok mint pl a Holiday Special, ez a játék nem gyalázott meg semmit, csak mostanába divat szidni mindent ami star wars és gyerekeknek készült. Aki meg azzal jönne, hogy az idősebb korosztályt elhanyagolják, az téved, nemrég jelent meg az Old Republic ami egy nagyon jó játék, ha valaki játszott a Kotor-okkal annak biztos tetszeni fog és lehet, hogy havidíjas de több tartalom van benne mint más játékokban, már régóta játszok vele és még csak az elejénél tartok és folyamatosan új tartalmak jönnek, tehát végülis sose lehet végigjátszani.
24.
24.
greenmelon
Arról nem is beszélve, hogy ez csak egy - egyébként nagyon jó - FILM, annak is szánta Lucas bácsi is anno, csak egyesek sok mást is képzeltek/képzelnek mögé.
22.
22.
Kreto
#13: ennyi erőböl frodó is forgathatná azt a fénykardot láthatatlan gyűrűüzemmódban smeagol hátán lovagolva miközben szauron a háttérben a zenére forgatja a szemét.
21.
21.
wolfwarrior
A most látottak alátámasztják véleményem: ne teszik.Mert:a Rakor mozgása röhelyes,a verseny irányíthatatlannak TÜNIK (tehát nem biztos hogy az),a küldetés igazából elmegy(de Alja Securának nem két fénykardja van?), és a tánc megeröltethették volna magukat azzal hogy ne létező számokat irjanak át (we no speak americano) de ze se fontos.
20.
20.
ikal
Ha a FU már komolytalan próbálkozás volt akkor ez mi?.... Majdnem elsírtam magam a táncos résznél de csak egy "miért.." jött ki belőlem. Komolyan elfelejtettük a jedi knight szériát vagy a kotor részeket? És van olyan ember aki balta arccal állítja hogy ez sw mert van benne fénykard. Teletabi névvel nem adnak el belőle sokat ezért átnevezik sw-re és tesznek bele fénykardot meg fogatversenyt, de tőlem csinálják csak nem a star wars univerzumot gyalázzák már vele please. Csatlakozom: I don't want to live on this planet anymore.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...