Így táncolunk majd a Kinect Star Wars-ban

Az Xbox tizedik szülinapja alkalmából rendezett eseményen, Amszterdamban mutatták be mozgás közben a Kinect Star Wars táncmódját. Talán az egyik leérthetetlenebb játékkal van dolgunk, vagy esetleg számunkra nem jön át a zsenialitás? Leia idomai még mindig szemrevalóak.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#48
ez nagyon gagyi
#47
#45: Igen, az biztos, hogy én a filmek alapján ítélem meg a SW univerzumot és az alapján mondom, hogy mese az egész.

A Transformers jó és érdekes példa. A mesesorozat ugyanis sokkal kevesebb "gyerekes" dolgot tartalmaz, mint a filmek. A film bármelyik részénél néha fogom a fejemet, hogy "és nem szólt senki forgatás közben, hogy srácok, ez így sz*r!"??
Bár ennek ellenére a Transformers mind 3 részében van együttvéve tizedannyi gyerekes vagy "cuki" dolog, mint egyetlen SW-ban.

Lehetnek kocsmazenészek, sőt, az talán valóság is, mert néhány itthoni késdobáló kocsma ablakán benézve furább arcok ülnek bent, mint a SW-ban :D
#46
#44: Lájk! :D
#45
Az oké, hogy ez gyerekjáték lesz csak ott a bibi, hogy egy 10 éves gyereknek marhára semmit nem mond a Star Wars. :) Arra jó lehet, hogy "ránevelje" őket az univerzumra és talán ez is a cél.

Kumite: Az SW univezum pontosan annyira mese mint a Gyűrűk Ura vagy a Transformers pl. A SW univerzumot számomra sosem a filmek jelentették igazán hanem a könyvek, azok sokkal jobbak. A filmek csak könnyed kikapcsolódást jelentettek mindig is SW témakörben :) Elolvasnál egy Zahn vagy Stackpole könyvet szerintem te is máshogy állnál a témához :) Az általad leírt fajok közül a gungan és az ewok csak ilyen cukiságnak lett szánva. Sajnos míg az ewokok esetében ez sikerült a gunganeknél hatalmas baklövés lett. A kocsmazenészekkel nem tudom mi a bajod, a jövőben a világűrben egy bárban/kocsmában talán nem lehetnek zenészek? :D
#44
Törölt felhasználó
Na kérem, végeztem egy tesztet, megfogtam a 2.5 éves kis mazsolámat és ideültettem az ölembe és leteszteltem rajta a videót... Most már mindent értek !!!

A kardozós résznél, sugárzó kacagást és kiabálást váltott ki ahogy a robotokat kaszabolták, a pod-racernél "brumm, brumm..." volt szóval nagyon élvezte, de a város rombolós résznél lemászott az ölemből és itt hagyott. A táncosnál viszont vihogva kéredzkedett vissza és kiabálva / énekelve ugrált ő is.

Konklúzió: Aki a játékot csinálta az megközelítőleg egy 2.5 éves gyerek szintjén van ! :))))))))))))))

MÁS, pár dolog amin majdnem behaltam:
"Leia idomai még mindig szemrevalóak. " - Egy piszkavasban több erotika van bakker ! " :DDD

"abba perverz örömmel nézi Leia szexi vonaglását..." vs "Leia ugy nez ki mint egy sztriptiztancos lotyo egy lepukkant lebujbol."

Komolyan, nézzetek "Disney channelt", van ott egy "Indul a risza" című műsor, abban vannak ilyen fejű, mozgáskultúrájú tízes éveik elején járó kis ribancok. Ez egy-az-egyeben COPY_PASTE onnan ! :DDD
#43
Én azt nem értem, hogy aki JarJarBinksel meg az ewokokkal jön, hogy mennyire utálja a Star Warst, az minek kattint egyáltalán erre a hírre?
#41
#40: Valahogy így. :)
#40
#39: Az a baj, srácok, hogy túl sarkalatosan látjátok a helyzetet. Egyrészről igaz, nem szabad lebecsülni a Star Warsot, mert tényleg komoly gondolatokat is tud közvetíteni, ha csak a jedi filozófiára gondol az ember, és nem csak Jar-Jarból meg ilyenekből áll az egész. Ráadásul mindez egy epikus sztoriba csomagolva, amin generációk nőttek fel. Ugyanakkor, mint ahogy írtad, Ikal, 5 évesen láttad először a filmet, de nem hiszem hogy akkor azért tetszett annyira, mert megfogott a tartalma. Az a jó a Star Warsban, hogy minden korosztály meg tudja benne találni azt ami leköti. És talán manapság tényleg kellenek az ilyen játékok, hogy a mai ötévesek is meg tudják ismerni ezt az univerzumot. Nekem ez a véleményem Senkinek nincs igaza, és mindenkinek.
#39
#37: Könyörgöm, áruld már el nekem, hogy az SW mivel áll feljebb egy gyerekmesénél? Még ha sci-fi lenne, de ez csak szimplán fi, mivel a tudományhoz vajmi kevés köze van. Egy Jar-Jar Binksekkel és ewokokkal megtűzdelt filmre ne tekintsünk már úgy mint valami komoly cuccra.
#38
#37: Ott a pont.
#37
Én meg azokkal nem értek egyet akik azzal jönnek, hogy ez gyerekeknek készült és mindenki hülye sw fan aki nem látja, hogy ez milyen fantasztikus dolog. A sw az sw, mégis miért kellene ledegradálni a gyerekmesék szintjére. Remek gyerekjátékok vannak nem ezzel van a baj remélem világos. Most sarkítani fogok de pl. ott a Fűrész című film és jön a nagyszerű gondolat, hogy csináljunk belőle 5 éveseknek játékot mókás fejtörőkkel, mesefigurákkal, guitar hero elemekkel. Erre mégis mi szükség lenne? Ez csak a franchise nevével való pénzkeresés mint pl a mostani esetben is és igenis degradálja az eredeti címet. De ez fordítva is igaz pl. képzeljük el, hogy a teletabiból egy Bourne Rejtély komolyságú filmet csinálnának. Én kb 5 évesen láttam először a régi trilógiát és rohadtul élveztem, mégis miért kell belenyúlni, vagy ha más elképzelés van más rétegnek, akkor eszembe se jut, hogy egy komoly témához nyúlok. Ezen nem nagyon van mit magyarázni, ez a project egy f o s, kész pont.
#36
hát.. a fejesek azt mondták, hogy 2012-ben itt a világvége... na így kezdődik az egész.
#35
#28: Kinek a pap, kinek a papne :P Teny hogy sok marhasag van a Star Wars-ban, Jar Jar-tol egyenesen a hideg raz ki, a plusmacko Ewokok-rol mar nem is beszelve, de a Birodalom Visszavag az mai szemel is nagy film, peldat vehetnenek rola a mai filmkeszitok! Jatekok teren is vannak idetlen keszitmenyek, de a Dark Forces, Rogue Squadron (anno rongyosra jatszotam a N64 kazit) Knights of the Old Republic, Jedi Knight, ezek szerinted "az egész SW univerzum egy vicc" kategoria?
#34
Hát bevallom a fénykardos rész még el is megy valamennyire de nem ilyenre számítottam, a pod racer-essel annyi a gondom hogy azt nem szeretném a kinect-el irányítani, kihozhatnának egy rendes pod racer folytatást. Amúgy meg nem tudom hogy velem van-e a gond de nem értem hogy szánhatnak fiatalabb korosztálynak egy olyan játékot ahol egy szörnnyel kell menni Moss Eisley-ban és az embereket a falnak dobálni, meg tömeg pusztítani. A táncos részt nem tudom hova rakni, jó meg minden, de hogy nem itt a helye az holtbiztos... Ahelyett hogy ilyenre pazarolják a fejlesztőket, inkább folytatták volna a Jedi Knight szériát, már mióta arra várok...
#33
#32: Szerintem is mókás lesz a kocsmazenére ropni a táncot. :D
#31
#30: Természetesen fel vagyok készülve :)
De a leugatást jól teszik, ha azzal kezdik, hogy megmagyarázzák az általam leírt 3 faj (a zenészeket egynek vettem) komolyságának és "hardcore"-ságának megmagyarázását.
Ezen magyarázatok kihagyásával nem fogom elfogadni, bárki bármilyen érvet is ír :)
#30
#28: Na, most készülj fel arra, hogy jól le fognak ugatni a hardcore sw fanok :D. (Persze ezt a megtiszteltetést meghagyom másnak.)
#29
#28: GTFO... :D