Konceptrajzok a Visceral Hasfelmetsző-játékából

Bár a Visceral Games sosem erősítette meg hivatalosan, és az Electronic Arts sem mutatta be a játékot, nagyon úgy néz ki, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően a Dead Space fejlesztői egy Hasfelmetsző Jack főszereplésével készült játék munkálataiba vágtak bele a túlélő horror befejezése után.

A Siliconera által felfedezett konceptrajzok alapján szinte biztosra vehető, hogy a Visceral Games egy Hasfelmetsző Jack főszereplésével készült játékkal kezdett foglalkozni, miután befejezte a Dead Space munkálatait. Erre egyébként számos utalás akadt korábban, például az Electronic Arts már levédette a The Ripper címet, viszont eddig sem a kiadó, sem a fejlesztőcsapat nem beszélt hivatalosan a játékról.

A The Ripper HD konzolokra készült volna, a hangulatát pedig kiválóan átadja az a néhány artwork, amit a Visceral korábbi grafikusa, a Joebot becenevű úriember tette közzé a honlapján. A 2008-2009 között fejlesztett projekt minden bizonnyal a kukában landolt, mi azért titkon reménykedünk benne, hogy az EA egyszer újra előveszi: azért az élőholtas-vámpíros feldolgozása a témának mindenképpen érdekes lenne.

13 komment - szólj hozzá!