Újra mozgásban a Sine Mora

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 27.
  • Videó
Link másolása
Múlt héten megtudtuk a Sine Mora végleges megjelenési dátumát, mára pedig egy új trailerre is rátehettük a kezünket, amit a játék árcédulájával együtt osztottak meg velünk a fejlesztők. A Digital Reality és a Grasshopper Manufacture közreműködésében készülő program 1200 Microsoft Pontot kóstál majd.

A Sine Mora nemcsak stílusát tekintve érdekes, hanem azért is érdemes odafigyelnünk rá, mert a magyar Digital Reality és a Suda 51 által vezényelt Grasshopper Manufacture közös együttműködésének első gyümölcséről van szó. A játék március 21-én landol az Xbox Live-on, s mint utóbb kiderült, 1200 Microsoft Pontot kell fizetni érte. Az új kedvcsináló közel másfél perc hosszú, érdemes ránézni!

6.
6.
Nem jó ez, csak rossz :D Avagy valószínűleg rájöttek amikor visszanézték, hogy inkább becsukják a szemüket, mert úgy jobb és csak néha néznek oda, hátha vége van már... és most ???

Amúgy ez ilyen bundle, max. 5 fős hobbi garázsprogramozók munkájának néz ki, mint két komoly csapat együttállásának. Lehet, hogy ez utóbbi volt valójában a fő probléma ? :)))))) Nem, mégsem akarom tudni ! ;6
5.
5.
Shadowsomi
Minek homályosítják, illetve sötétítik el állandóan??? Alig látni belőle valamit... De amúgy érdekes, csípem az ilyen játékokat.
4.
4.
Alex Menrich
Érdekes a trailer, a játék nehézségét hivatott prezentálni? :)
3.
3.
gyurcio
Ilyen idegesítő és xar trailert még életemben nem láttam:(
2.
2.
szpal
Ezt a trailer brutálisan rossz. Érdemesebb a játékról gameplay-t nézni. Magyar szinkronos!!!
1.
1.
Onegesius
hát ezt én nem tudom hova rakni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...