Ismét tündérmesés játékot készít a Spicy Horse

American McGee kínai csapata, a Spicy Horse nem mer elszakadni a jól bejáratott témaválasztástól: ismét egy jól ismert tündérmese kifordított változatát hozza el nekünk. A Grimm-mesék epizodikus kivetülései és az Alice: Madness Returns után az Égig érő paszuly is sajátos megközelítésbe kerül.

A cserfes tekintetű American McGee nevével fémjelzett Spicy Horse egy apró teaser-képet osztott meg a nagyközönséggel a készülő új játékából. Hogy pontosan milyen platformokra készül a program, még nem tudni, ahogyan a játék címét sem. Az biztos viszont, hogy ismét a tündérmesék kifordított, beteges világában járunk majd, hasonlóan az úriember korábbi munkáihoz, beleérve az Alice: Madness Returnt is.

Az őrült játék első képén az Égig érő paszuly egyik jelenetét látjuk egy artwork keretében. Nem tudjuk, hogy milyen összefüggésben lesz a mese a teljes játékkal, lehet, hogy csak egy része lesz a kalandnak, és végül a program több ismerős történet vonultat majd fel. Várjuk a konkrétumokat, addig pedig vessetek egy pillantást McGee mester facebookos játékára, a Big Head Bashra. Nem kevésbé elmeroggyant cím.

9 komment - szólj hozzá!