Kiváltak, és új stúdiót alapítanak a Fable készítői

  • Írta: InGen
  • 2012. március 1.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Valószínűleg elegük lett abból, hogy casual tündérmesét készítsenek Kinectre. Vagy nem, de akárhogy is, a Lionhead fejlesztőcsapatából számos kulcsember vált ki, hogy megalapítsák saját stúdiójukat. Egyelőre öten vannak, és nem tudni, milyen anyagon akarnak dolgozni.

A Fable-t készítő csapatból kivált néhány kulcsfontosságú ember, hogy a Peter Molyneux által vezetett Lionheadet elhagyva megalapítsák saját stúdiójukat, az Another Place Productionst. A szóban forgó úriemberek közé tartozik John McCormack, a Fable művészeti vezetője, Guillaume Portes, a technikai igazgató, valamint Jeremie Texier, executive producer is.


A céget Dene és Simon Carter vezetik, akik a Fable-t eredetileg alkotó Big Blue Box stúdiót is irányították, mielőtt a Microsoft a Lionheaden keresztül fel nem vásárolta őket. Hogy min dolgoznak, egyelőre talán még ők sem tudják, mindenesetre a céljuk "magas minőségű élmények létrehozása, melyek inspirálni fogják a közönséget világszerte".

Kíváncsian várjuk, mit tudnak alkotni a srácok, ha már nem kell együtt bólogatniuk Peter Molyneux-vel.

16.
16.
vytros
15.
15.
vytros
Drukkolok nekik! Talán így van is valami esélye annak hogy még egy Fable I szerű játékot tartsak a markaimban! :)
13.
13.
úgyám, a fable 1 a legjobb. a 2 még elmegy, de utána lejtmenet. nem is értem mit gondolt a peter moulineaux. ezt elszabta, csúnyán. jó lenne ha felébredne, mert egyre kevesebbet tud letenni az asztalra. és még a jobb emberei is otthagyják.
12.
12.
manderel
Kíváncsi vagyok mi lesz így a Fable franchise-al, eddig erős lejtmenetben a széria. Pedig az 1. az egyik kedvencem...
11.
11.
Giggsy
#6: A Fable 3 egy nagyon gyenge játék lett, néhány jó pillanattal. A harcos részek egész élvezetesek és látványosak, de ezzel ki is merül minden pozitívum. Túl könnyű volt, a mellékküldetések érdektelenek és unalmasak, a többi karakterrel való interakció botrányos (barátkozhatunk, ha ezt elviszed nekem a szomszéd faluba... és mindezt azután is, hogy már királlyá koronáztak) A lezáró szakasz dönts a jó és a szükséges rossz között baromsága meg végképp idióta volt. Két döntési lehetőség volt, de a harmadikat ami a legésszerűbb lett volna, még csak fel sem ajánlották (annak a gennyes iparmágnás vagyonának lefoglalásáról beszélek, amiből lazán lehetett volna finanszírozni a komplett háborút, ráadásul a nép úgy rühellte a rohadékot, hogy senki nem ellenkezett volna) Több sebből vérző silány fércmunka volt az első Fable-höz képest.
10.
10.
NinjaNorb
Nagyon helyes mert az első rész óta csak zuhant a minőség a 2őt még kipróbáltam de a 3ról már a videók is elegek voltakxD
9.
9.
veghzol
Az első rész a széria legjobb darabja. Az azt követő két rész kiváltképp a harmadik annyira le voltak butítva, hogy teljesen kiveszett belőlük minden pozitívum ami az első részben megvolt. Ez a kinectes mellékág meg valami vicc. Remélem, habár a fiúk nélkül a 4. rész helyreállítja a sorozat becsületét, akik pedig elhagyták a csapatot egy másik címmel fognak nagyot alkotni.
8.
8.
Mortis
A mesés hangulatot valószínűleg viszik magukkal. Könnyedén eltudnék képzelni egy szellemi örökséget, akár hasonló, fantasy környezetben is, hiszen a II és III részre sokat változott a széria. Körülbelül, mint a Risen s Gothic viszonya.
7.
7.
Cuppak
#5 Szerintem a Fable 3 az egyik legunalmasabb játék(PC-n), Fable 1-t jó sokszor kitoltam :D
6.
6.
kopic
#5: Áhhhhh dehogy leszek bent a szobámba örökre!:D Az ilyen idegeskedés vagy 10-15 percig tart nálam !
De azért sztem a Fable III jó játék lett! És lehet hogy azért mentek el, mert a szar Fable: The Yourneyen kellett volna dolgozniuk! Így már nem bírták tovább. Inkább a Fable IV-et csinálnák!
5.
5.
Necreon
#4: Hát ha ettől "tökre ideges" leszel, javaslom zárd be magad a szobádba és ne menj ki soha, mert instant eldurran az agyad.

Egyébként meg tudom érteni őket, borzalom hogy mit műveltek a Fable III-al, aztán ez a Kinect-es bohóckodás...
4.
4.
kopic
Ne Már! Mi a faszomért mentek el !? Nem értem! És most nagyon ideges vagyok emiatt!
3.
3.
"magas minőségű élmények létrehozása, melyek inspirálni fogják a közönséget világszerte"

a válasz, hogy...

..."casual tündérmesét készítsenek Kinectre" :D
2.
2.
g.man580
#1: Hát Fable-t már nem nagyon tudnak csinálni hiszen a jogokat nem vitték magukkal! De remélem én is hogy valami jót alkotnak.
1.
1.
DON GONDOCS
Egy sci-fi vagy mitológia témájú fable jöhet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...