Forza Motorsport 4 - jön a Pirelli Car Pack

  • Írta: InGen
  • 2012. március 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Örömhír: a generáció legjobb autós játékának fejlesztése nem áll le! Hamarosan érkezik a Pirelli Car Pack, ami a nevével ellentétben nem különböző gumikat fog hozni, és még csak gumisműhelyt sem kell menedzselnünk. Kapunk viszont néhány legendás autót.

Így tehát kissé félrevezető a DLC címe, bár nem kizárt, hogy mindegyik autón, amit a csomag tartalmaz, Pirelli gumi található. Jövő kedden érkezik a csomag, 560 MS pontos áron, és számos kocsit tartalmaz, ami megdobogtatja a rajongók szívét. Csak néhány ezek közül: 1966 Ford Country Squire, 1971 Ferrari 312 P, 2012 Ultima GTR, 1969 Chevrolet Nova SS 396, 2010 Renault Clio RS.

4.
4.
X-Master
Az a Ferrari az egyik legjobb verda volt a Forza 1-ben, főleg a Nürburgringen. Akkor ingyér' vót, 2012-ben már fizetni kell érte. Nonszensz, hogy igazi pénzért veszünk "játékautókat". Mi lesz 10 év múlva? Akkor majd a videojáték is csak újgazdag köcsögök játékszere lesz, ahol egy autó ára kb. tizede lesz majd az igazinak? Hová megy ez a világ? De ha már pénzért vesszük a verdákat, akkor legalább átvihetőek lennének a többi részbe. Pl. Forza 4-be megveszel egy Ferrarit, akkor a mentésekből kiolvasva a Forza 5-ben már ott állna a garázsodban.
1.
1.
Krumpli
hjajj de jól néznek ki :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...