Black & White II - nem lesz multi

Link másolása
A multiplayer rész egy kiegészítő lemez formájában lesz csak elérhető.
Csempeszállító kisiparosoktól kaptuk a hírt, miszerint a pocsolya túlsó végén székelő Computer And Video Games rakodómunkásai két korty között elbeszélgettek a mélyen tisztelt Peter Molyneux-szal, valamint Ron Millerrel. A téma természetesen a magas alkoholtartalmú Black and White II, palackozott változata volt (állíótólag visszaváltható műanyag palackos lesz, afféle strapapalack...:D), mely az előzetes piackutatások alapján szeptember 27-én, vagy október 14-én fog a kifőzdében landolni.



Az isten-szindróma a híresztelések szerint tehát nem fog többjátékos részt tartalmazni, így Peterek minden csepp erejükkel az egyjátékos kampányra tudnak összpontosítani. Azonban a cseles keresztkérdésre, miszerint "És akkor mégis mi lesz a Multiplayerrel?!", egy igen egyszerű, ám nem teljesen pénztárca kímélő (nekünk) megloldás vetült fel az újságírók előtt: a multi telejs egészében kimarad az alap játékból, de már fontolják egy későbbi küldetéslemez elkészítését, mely teljes mellbedobással fogja támogatni a barátaink virtuális földetiprását. Ámen.
2.
2.
Dudo King
Ezek szerint jobb is ha kihagyják...
1.
1.
MikeReem
En az elso reszenek probaltam a multijat, de szerintem teli volt buggal. Ha 3-an jatszottunk, akkor valakinek egyszeruen nem volt kreaturaja, meg mindenfele hulyesegek tortentek. Pedig jo lett volna multiban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...