Jöhet az Xbox Live-exkluzív Fable

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 4.
  • Pletyka
Link másolása
A Microsoft állítólag zárt ajtók mögött jelentette be a minap a Fable legújabb felvonását, ami egyelőre még nem a valódi negyedik rész, és nem is a tavalyi E3-on leleplezett kinectes anyag. A Gamasutra korábban azt írta: a Fable: Heroes kizárólag az Xbox Live Arcade-en teszi majd tiszteletét.

A Microsoft a napokban zavarta le a szokásos Spring Showcase nevű rendezvényét, ahol a 2011-es évértékelő és a 2012-re vonatkozó marketingmaszlag mellett néhány új xboxos címet bemutatott, így többek között a Mass Effect 3-at, a Halo 4-et és - legalábbis a hírek szerint - a Fable: Heroest is.

A rendezvényről a Gamasutra közölt cikket, s bár ennek az eredeti verziójában még szerepelt a nyilvánosság előtt ismeretlen Fable, a játékra vonatkozó sorokat később törölték - a NeoGAF-en állítólag a változtatások nélküli anyag szerepel.

A cikk szerint Microsoft elkötelezett az Xbox Live felé, folyamatosan fejlesztené a szolgáltatást, ami álláspontja alapján kiváló célterület lehet a népszerű sorozatai bővítésére: itt került előtérbe a Fable, ami a Microsoft szerint az Alan Wake módjára terjeszkedne, így a Fable: Heroes már kizárólag Xbox Live-ra fog megjelenni.

A játékról nem tudtunk meg részleteket, de ha az Alan Wake-kel példálóznak a redmondiak, akkor elképzelhető, hogy egy olyan Fable-t kapunk, ami hasonlít ugyan a korábbi játékokra, de mégsem ér fel egy teljes értékű folytatással. A Lionhead egyébként jelenleg a kinectes Fable: The Journey-n szorgoskodik, és a pletykák szerint a stúdió a negyedik részen is ötletel már.

9.
9.
Bré
#4: egyetértek veled ugyanakkor már én is várnék valami ütősset fableből nekeme ddig tetszett az összes rész végülis azokat is mindimum 2 szer kivittem ki fulloztam stb. de úgy avn ez mint AC vel most hogy a sztori jóó de tényleg de azért egy kicsit többet vártál.
8.
8.
kopic
#7: Remélem hogy a Halo 4-ről is lesz infó, hogy mi volt róla a Spring Showcasen!
7.
7.
kopic
Ne már! Miért Arcade lesz ?! Nem hiszem el!
6.
6.
Vopesz
Na ez az a sorozat, ami az évek alatt elérte, hogy lassan már viccként tekintsek rá.
5.
5.
donkutyafasz
Az első részt szerettem, de mostmár egyáltalán nem érdekel az egész sorozat.
4.
4.
Onegesius
#3: assassins creed?? oké hogy a Revelations nem lett a legjobb, de az 1-nél is mindenki azt mondta hogy milyen béna, aztán jött a 2, és az ubisoft volt a király, most meg jön a 3, és megint mindenki elfelejti majd, hoyg milyen sz.r lett a Revelations.

témához:
hát igen, a fable 2 volt a legjobb, a 3 az nagyon gyengére sikerült, most jön egy gagyi railshooter, ezt a heroes-t meg majd meglátjuk... ha olyan lesz mint a 3. hát...
3.
3.
Dercsi
Fabel, Need for Speed, Star Warsok,Assasin s Creedek mind már csak rókabőr szagú pénz lehúzó nulla játék élménnyel rendelkező gémek...Mind várjuk az első rész által kapott élményt, azt a 120. nál rájövünk hogy át vagyunk verve.
Pont az Alan Wake bizonyította hogy a pc-s megjelenés 2. napján hozta a fejlesztési költségeket.
Egyébként ezzel az exkluzivitással, meg szerintem a mostanában gyengécske játékélménnyel, hamarabb kidolgozzák magukat a piacról mint gondolnák!
2.
2.
vytros
Hmm....Fable: Heroes...a cím sajnos valamiért a Battlefield Heroes minőségre hajaz hallás után. Ha tényleg valami gagyi dolgot dobnak ki akkor megértem, hogy elmennek a legalapvetőbb alkalmazottaik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...