A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb, magyar játékeladási toplista, aminek különlegessége is van ezúttal, hiszen új platformmal bővült a felhozatal: a PlayStation Vita megjelenésével az új kézikonzol címei is bekerültek a legjobbak közé, sőt az Uncharted majdnem az élbolyban is végzett.

A legfrissebb toplista élén a Battlefield 3 szerepel, őt a FIFA 12 és a Call of Duty: Modern Warfare 3 követik - mintha egy hónappal ezelőtti listát böngésznénk. Legutóbb újoncokat is köszönthettünk a legjobb tíz között: a Syndicate a nyolcadik, a magyar fejlesztésű King Arthur II pedig a kilencedik helyen végzett. A King Arthur egyébként népszerű itthon, már az első rész is nagy sikernek örvendett.

Az új platform képviselői közül az Uncharted: Golden Abyss volt a legnépszerűbb, ő a tizenegyedik helyen végzett, a második legkedveltebb FIFA-nak már csak a harmincegyedik pozícióra futotta. A kézikonzolon egyébként nagyon népszerű a legutóbbi Rayman is, úgy látszik, a Ubisoft erőfeszítései végül csak megtérülnek. A teljes listát itt találjátok meg, alább olvashatjátok a legjobb tíz nevét:

  1. Battlefield 3
  2. FIFA 12
  3. Call of Duty: Modern Warfare 3
  4. Assassin's Creed
  5. World of Warcraft előfizetői kártya
  6. Assassin's Creed: Revelations
  7. The Sims 3: Pets
  8. Syndicate
  9. King Arthur II: The Role-Playing Wargame
  10. The Sims 3
15 komment - szólj hozzá!