Jön a Forza Motorsport 5, hivatalos a Horizon is

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft megerősítette, hogy a Forza Horizon hétvégén kiszivárgott trailere valódi, tényleg nyílt világú autós címet készít a Playground. 2013-ban érkezik a Forza Motorsport 5 is, azonban két különböző játékról van szó, ezt fontos leszögezni. Mintegy ráadásul, a Forza 4 is új DLC-vel bővül, jönnek a Porschék!

A Microsoft hivatalosan is elismerte, hogy valóban készül a Forza Horizon, és a hétvégén kiszivárgott előzetes is valódi. Napvilágot láttak azonban konkrétabb információk is a brand jövőjét illetően. A kiadó tartja magát a kétéves megjelenési ütemtervhez, persze ami a számozott részeket illeti: 2013-ban jön a Forza Motorsport 5, melyet ismét a Turn 10 csapata hoz össze. A redmondiak ezen felül még egy csapatot állítanak a frencsájz szolgálatába - a PlayGroundot, amely jelenleg a Horizont kalapálgatja. Az infók helyesek, tényleg nyílt világú autóversennyel lesz dolgunk 2012 őszén.

A PlayGround igazi veteránokból áll: számost tehetséges fejlesztőt tudhatnak magukéknak, akik korábban a Codemastersnek ütötték össze a TOCA-t és a GRiD-et. Úgy látszik, a Microsoft célja az, hogy minden évben meg tudjon jelenni egy-egy Forza-cím anélkül, hogy az a minőség rovására menjen. A kiadó egyben leszögezte: a kiszivárgott trailer nem egy kimondott előzetes, várjuk meg a hivatalos kedvcsinálót.

Jönnek a Porschék DLC formájában

A Horizont a héten jelentik be formálisan is a GDC-n, azonban a Forza Motorsport 4 tulajok sem unatkozhatnak sokáig, elvégre érkezik a Porsche Expansion Pack, melyben 30 új autót (vélhetőleg és végre a német gyár csodáit), 20 új eventet és 250 megszerezhető Gamescore-t kapunk.

9.
9.
Ventus
hát a Forza-ról én mindent tudnék mondani csak azt nem hogy változatos.
8.
8.
X-Master
A Turn10 2 év alatt is tud olyat alkotni, a mire a Polyphony Digital nem képes. Mégpedig egy olyan szimulátort, ami nem egy irtózatosan nehéz, steril, unalmas szar, hanem egy igazi, élveszhető remekmű. Azért remélem most már lesznek benne újra normális zenék is, nem csak ilyen énekmentes elektronikusfélék. Egy jó kis kemény metál odatenne neki rendesen. Látszik azért, hogy a Polyphony japán, a Turn10 meg amerikai. Amíg a japánok a precizitásra és a mérnöki pontosságra ügyelnek, nem foglalkoznak azzal, hogy a játék túlzottan nehézre és sterilre sikerül. Nekik ez egy kihívás, minél nehezebb, annál jobb. Szeretik magukat kínozni kicsit szerintem. Ezzel szemben az amerikaiak a könnyű, de mégis élvezetes és változatos stílust követik, még ha nem is annyira pontosak. Bár szerintem ez a Forza esetében egyáltalán nem igaz, sokkal jobban érezni a különböző verdák közti különbségeket.
7.
7.
LtGlove
#6: Én nem modtam, hogy szar lett. Úgy ahogy a AC sorozat sem az, de ott más a sztori sorozatonként. A Forzánál alig érzékelhető a különbség a 3. és a 4. rész között. Erre jön az ötödik rész, ami miben fog különbözni?
6.
6.
p3ti
#3: Miért a 4. szar lett ? Ezt a rókabőr dumát ... az assassin's creed 55x nagyobb rókabőr a brotherhood és a revelationsal mint a forza .
5.
5.
Ventus
Igazad van szerintem is korai,de nem arról volt szó tavaly hogy a Forza4 az utolsó Forza rész a turn10 től ebben a generációban? Lehet hogy csak rosszul emlékszem:(
4.
4.
Vopesz
#1: Szerintem meg pont hogy 360-ra jön még az is. Korán van még a nextgen, 2014 esetleg. Gondolj bele, egy mai játék 2-3 évvel ezelőtti fejlesztés, milyen lesz az, amit csak most kezdenek el?
3.
3.
LtGlove
A Horizon izgalmas ötlet, de a Forza 5 már rókabőrnek tűnik. Főleg minden évben kijönni egy újjal. Hát ők tudják.
2.
2.
ATi0021
Egy TDU1hez hasonló nyílt világú Forza nagyszerű lenne, főleg ha megcsinálják azt amit az Eden Games nem tudott a TDU2vel. :)
1.
1.
Ventus
Erre kíváncsi vagyok, régi vágyam egy openworld autó szimulátor bár kétlem hogy az irányítás a forza4 szintjén marad. A Forza 5 gondolom már az új konzolra jön.?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...