Nyáron érkezik a Counter-Strike: Global Offensive

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 5.
  • Megjelenés
Link másolása
A Valve megerősítette, hogy idén nyáron startol el az e-sport császárának kikiáltott Counter-Strike újabb kivetülése. A bétateszt remek ütemben halad, komolyabb gondok sem merültek fel. A Microsoft Spring Showcase-en is ott volt a Global Offensive, új képeink is vannak belőle.

Habár szkeptikusan állunk a Valve-hoz, ha a vállalat megjelenési dátumokat közöl, a jelek szerint a Counter-Strike: Global Offensive fejlesztése már a végéhez közeleg. Az új kivetülés konzolokon is meghonosítja az e-sport hagyományait, régi és új térképeket kapunk a játékban, lesznek új játékmódok is, online ranglista és minden, ami a CS-közösségnek kijár. Az új képek is remekül festenek annak ellenére, hogy az öregecske Source Engine-ről beszélünk. Az új Counter-Strike nyáron jelenik meg PC-n, Macen, XBLA-en és PSN-en.

21.
21.
Dogmatix
#19: Nem lesz diszkont árú! A Source se olyan olcsó, pedig nem egy új játék. Én is akkor vettem meg amikor Steam akció volt. 1000Ft ot bőven megért. Amúgy remélem ez a cross sz@rság csak opcionális lesz. Nem azért vettem PS3-at, hogy egérrel meg billentyűzettel játszak :S
20.
20.
Sakee
#16: Egy Razer Onza Te-vel "kicsit" gyorsabb az a fordulás ;) :)
19.
19.
Quent1n
No offense de ezeken a képeken mi fest jól? Tiszta homály az egész és a karakterek se nagy eresztések.

A játékról annyit, hogy megvan a véleményen a Valveről. Ahelyett, hogy ez EP3-at kiadnák, vagy HL3-al foglalkoznának megint rókabőröznek és a könnyű zsére mennek.

Source-ot nagyon szerettem anno, annál jobban csak a CZ-t amit mindenki utált :D Ez se lesz rossz gamma főleg ha "diszkont" árú lesz, de én a Valvetől már többet várok mint a Source motor 22edszerre való sütögetése és a rókabőrök.
18.
18.
biohazard rex
#16: Meg lett mondva, hogy a PS3-asok kapnak egér+billentyűzet támogatást a GO-ra, szal ki lesz az egyenlítve. :) Az Xboxosok meg kimaradnak a jóból sajna... (MEGINT!!)
17.
17.
shatterhand
#16: hiába várnak a pc-sek mint vámpírok az áldozatokra
mivel egyértelmű lesz a különbség nem sokáig fog tartani ez a cross platform dolog
16.
16.
Extol
Ha konzolosok nem kapnak egy erős auto-aimot akkor tényleg nem sok értelme van. Kontrollerrel kb másfél másodpercig tart 180 fokot fordulni. Mulatságos lesz az biztos. A vérprofi ős CS-seket semmi aimmal nem fogja verni konzolos. Ugyan mi sül ki belőle
14.
14.
kopic
Inkább már a HL3-at csinálnák!
13.
13.
Giga0509
#9: Kb. annyi lesz mint a Portal 2-nek.
9.
9.
Matt8888
Kíváncsi leszek rá. Gépigényre főleg.
4.
4.
strike19
Pont jókor legalább addig tudok a vizsgákra meg a tanulásra koncentrálni.
3.
3.
adye
Ezek az új képek meglepően jól festenek. Bár a legtöbb ember aki szereti a CS-t az sosem a kinézete miatt tette.
1.
1.
shooter1234
Na, egész jó, az már nincs is olyan messze, csak győzzék befejezni! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...