Elindult a magyar PlayStation Store

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Ezt a napot is megéltük. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ma mérföldkőhöz érkezett a hazai konzoltársadalom, elvégre hivatalosan is elrajtolt hazánkban a Sony online bevásárlóközpontja, a PlayStation Store. A múlt héten felmerült technikai hibákat kijavították, s folyamatosan új tartalmaknak örülhetünk.

Felgyorsultak az események a magyar PlayStation-társadalom számára, alig pár héttel a hivatalos bejelentés után, apróbb nehézségek árán végre van magyar Store-ja a hazai közönségnek is. Nem kell már trükközni külföldi címekkel és accountokkal, a Sony online boltjában forintban értendőek az árak, és már a magyar bankkártyákat is elfogadja a rendszer.

A PS Store-ban jelenleg megtalálhatók az elmúlt két hónap újdonságai (kb. 500 tétel), a következő napokban pedig további 1500 cím kerül fel. A PlayStation Plus szolgáltatás március 7-től lesz előfizethető. Minden magyar címmel regisztráló játékos ezentúl a magyar Store-ba kerül. A feltöltőkártyák értékesítése is hamarosan kezdetét veszi a Sony partnereinél. A felület egyelőre angol nyelvű, viszont az árak már forintban vannak fent.

17.
17.
Zelgadis187
#9: Nem, nem lehet.Hogy majd lehet-e?Ki tudja valószínűleg nem ha 6 év után nem volt ilyen lehetőség nem is lesz csak a mi kedvünkért.
16.
16.
Ricskoo
jobb később mint soha :D
15.
15.
Yanez
5 év után megtört a jég.A következő generációnál talán gyorsabban fog menni ez a dolog,igaz ki tudja akkor már lehet,hogy másféleképpen fognak menni a dolgok.
14.
14.
Quent1n
Hurrá!! Csak azt nem értem miért cseréljem le a jol bejáratott UK accom? :D Az árak nem tul barátságosak már megint.. szóval ezt én kihagyom de a magyar felületnek örülök kell az is! ;)
13.
13.
KeXxX
#12: Viszont ilyen játékokat nem kapsz meg dobozosan: Shank 1-2, Outland, Limbo, AMY stb.... + a DLC-k.
12.
12.
NECROMORPH
Magyar store...hurrá! Nevetséges árak vannak. Rengeteg játékot néztem, amit kb 1éve olcsóbban megvettem dobozosan, mint amilyen árakon ott hírdetik. Mindenhol csak lehúzás hegyek...ez kell a magyarnak!
11.
11.
keiji maeda
na én aszem maradok az usa store-ná mert több dolgot is látok ami jócskán drágább
10.
10.
supair
Őszintén örülök,hogy végre a Playstation tulajok is MAGYAR online felületet kaptak.
Már rég megérdemelték volna..!
9.
9.
Sohi
#6: Tudja valaki lesz-e mód (illetve van-e) arra, hogy az usa accot átvigyem magyarra?
8.
8.
BloodyDeath
Végre!! Megkoronázva a mai napot a jó hirrel.
Még szerencse, hogy anno csináltam magyar meg angol accountot is, így semmi gond. :)
6.
6.
anonymus26
tök jó csak épp ha uk vagy usa accoc tartalmát nem lehet át vinni tul sokat nem érünk vele :S
3.
3.
frenkyboyhun
Piros betűs nap a naptárban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...