GDC 2012: Több kell a Call of Dutynál - Molyneux

A hazugságok - vagy inkább a túlzott ígéretek - nagymestere ezúttal azzal kapcsolatban nyilatkozott a Game Developers Conference-en, hogy mindenképp szükségünk van egy hardcore kinectes játékra, mert különben hamarosan belefásulunk a Call of Dutyba.
  • Írta: InGen

Kommentek

#24
#23: Én úgy gondolom, hogy a Ryse komoly játék lesz!
#23
Ha a Kinectre kitalálják, hogy lehet irányítottan előre haladni, nem pedig automatán, akkor szinte bármit meg lehet csinálni. Erre inkább a kooperatív játék lenne alkalmas. Ha a hardcore oldalnál maradunk, legyen pl. egy Halo. Az egyik játékos vezeti a kocsit, a másik pedig a géppuskát kezeli. Viszont ha tényleg nem jönnek ki időben valami komolyabb játékkal a piac végképp elkönyveli casual cuccnak és utána már nehéz lesz lerombolni az előítéleteket.
A Fable folyamatosan megpróbál kilépni a sablonos megjelenítés, játékmenet és irányítás alól, de nem lehet ezt egyben megtenni, mert ilyen a piac és a sok kompromisszum miatt a harmadik rész kissé felemás lett.
#22
Az igaz, hogy a Cod egy sz@r! A hardcore réteg már rég lehúzta! Csak az újgazdag nyálas paprikajancsiknak jön be vagy a gyerekeknek!
#21
#6: csak, hogy tájékoztassalak a CoD már rég le van nyomva ;)
#19
Ez a Molyneux mindig megmondja a tutit. Bár egy játékát se ismerem, egy se az én stílusom vagy műfajom. De amit a COD-ról mondott az tetszik.

#6: a COD mér rég halott, csak a PR-tól nem látják sokan.
#17
#16: Ez igaz, de amit most művelnek az már több a soknál!
#15
Ez az ember nagyon szánalmas!
#14
Nem az írányítás határoz meg egy játékot. Attól nem lesz jobb egy játék h máshogy kell írányítani, mert kb erről szól a kinect. Vhogy arról megfeletkezik, h a COD uralma alatt is jelennek meg olyan címek mint az Alan Wake, L.A. Noir, Deus ex...stb csupa olyan játék, amik nem a még több robbantással akarnak kitűnni a riválisok közül. Elég nagy gond ha már Molyneux is azt mondja h ez a lényeg egy játékban.
#13
Ne a másikkal törödjön hanem csináljon legalább olyan jó játékokat mint a FABLE 1.
Az már úgy látom nem megy. :(
#12
#11: Nem is volt olyan jó mint az 1.
#11
#1: azért nem volt az olyan rossz:D
#10
Haljátok én el nem tom képzelni hogy egy hapek a kinect előtt rászkódjon mint egy hülye epilepsziás rohamot kapó habos szájú egyed, fegyver imitálása közben. Szerintem egy ilyen játék nagyon nagy szégyen lenne a hatalmas sikereket elért cégnek.
#9
#7: kinect arra jó, hogy félrészegen a srácokkal elökörködjünk a kinect sports-szal*

Pontosan :) vagy valamelyik táncos game-val.
#7
kinect arra jó, hogy félrészegen a srácokkal elökörködjünk a kinect sports-szal. de hogy hc játékokat játsszak rajta... na azt nem tudom elképzelni. az viszont tény, hogy a CoD-nál sokkal több kell: BF3. paff... még kinect sem kell hozzá...
#5
Törölt felhasználó
A COD mióta "hardcore" játék?