Peter Molyneux elhagyja a Lionheadet

Peter Molyneux elhagyja az általa alapított Lionheadet, és egyúttal lemondott a Microsoftnál betöltött pozíciójáról is. A Fable: The Journey munkálataiban továbbra is részt vesz majd tanácsadóként, egyébként pedig egy független vállalkozást indít, és ott folytatja pályafutását az 52 éves mester.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
Lehet jobb is ez így. A fable 4 még dobbanthat nélküle.
#18
HALLELUYA! :DDD
#17
"Vegyes érzésekkel hoztam meg a döntésemet, hogy elhagyom a Microsoftot és az általam 1997-ben alapított Lionheadet a Fable: The Journey fejlesztésének befejeztével." - mondta Peter Molyneux . A stúdió vezetését a társalapító Mark Webley vette át - a Microsoft még nem nevezett ki senkit Molyneux helyére. Ezt igy melegiben, hogy márpedig lesz Fable 4!;)
#16
Gyerekek persze nagy koponya az ember, de 80% ban nem tudták megvalósítani az "álmait" zseniális játékok születtek mint a Black & White is, de attól, hogy elmegy, nem kell tartani a Fable 4 től, hogy nem lesz!;) Szerintem!
#15
javítanám annak a pár személynek a megjegyzését a Fable:Heroes cikknél,miszerint a "Fable-nek ezzel befellegzett"...NAH MOST FELLEGZETT BE NEKI!
#14
#1: beza beza
#13
Új B&W kéne már waze!!!! :@@@ Fable az első rész után már nem volt az igazi...
#12
Hmmm, valamiért pedig mindig azt hittem, hogy örökre a Lionhead berkeiben szeretne maradni, de lehet, hogy ő is látja már, hogy mi történt a Fable-el?...Na mindegy, a kreatív embereknek, ahogy előttem is mondták, szabadság kell, csak úgy tudja azt tenni amit akar. :) Sok szerencsét kívánok neki, és remélem, hogy a következő játékai jók és sikeresek lesznek!
#11
#6: Tudom, csak szarkazmus volt. :) De azért Ő volt a lelke a játéknak, a Lionhead Steve Jobs-a.
#10
#9: Csak lesz tán! Nagyon remélem.
#8
fojeszModerátor
Srácok, ne magyarázzuk félre a dolgokat. Attól, hogy Molyneux elmegy a Lionheadtől, a cég működik tovább, ugyanúgy lesz Fable IV, ahogy - ha - eddig eltervezték. A Fable pedig a Microsoft márkája, nem kerül át az Electronic Artshoz.
#7
#6: Bingo. Szívemből szóltál. :)
#6
Sebaj, majd a Fable IV. -et is az Electronic Arts fogja megcsinálni és az is olyan béna lesz mint a Kingdoms of Amalur.
#5
#3: :OOOOOOO
#4
#2: De sok szerencsét kívánok neki!
#2
Mi történik ? Az összes nagyszerű ember elmegy a Lionheadtől!:(((( Nem hiszem el, és így mi lesz a Fable IV-el ha lesz is egyáltalán ? Nagyon sajnálom!
#1
Kreatív embereknek szabadság kell, nem pedig egy nagy cég a nyakára, aki megmondja a tutit.