GDC 2012: Chrome-ban is játszható a From Dust

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Google bejelentette a Game Developers Conference-en, hogy a Ubisoft letölthető istenszimulátora, a From Dust a Chrome böngészőben is játszható lesz, HD grafika és átalakított irányítás mellett. A bejelentés mellé trailer is érkezett, ami szerint áprilisban számíthatunk az új verzió megjelenésére.

A Google a Chrome-ra sok tekintetben platformként tekint, elég csak azokra a netbookokra gondolni, amiken a vállalat elképzelése szerint a böngésző funkcionálna operációs rendszerként is. A platformhoz természetesen saját alkalmazásbolt is dukál, ahol korábban olyan címek tűntek fel, mint az Angry Birds, a Plants vs. Zombies vagy a Bastion. A sorozat folytatódik: áprilistól a Ubisoft-féle From Dust is játszható lesz a böngészőben.

Túl sok konkrétum nem látott napvilágot a játék ezen változatáról, a kiadó, illetve az első kedvcsináló trailer mindössze annyit ígér, hogy a böngészőben is HD grafika várja a játékosokat, illetve az is kiderült, hogy az irányításon fejlesztettek valamit a készítők. Az nem derült ki, hogy a böngészős változat tartalmilag el fog-e ütni a konzolokra és PC-re megjelent játékoktól, illetve a megjelenésről is csak azt tudjuk, hogy valamikor áprilisban számíthatunk rá.

7.
7.
Cooper911
Nem akarok senkit elkeseriteni de a "letölthető" fogalom nem azonos az "ingyenesen letölthető" fogalommal. A Bastion is $15 a Chrome Storeban.

"Ubisoft letölthető istenszimulátora" mivelhogy nincs dobozos verziója.
6.
6.
frenkyboyhun
Na akkor ezt sem vesszük meg.
5.
5.
gucho
Nekem régóta kedvencem a Chrome, soha sem cserélném és mindenkinek csak ajánlani tudom. Pont a napokban gondolkodtam, hogy megveszem a From Dust-ot, de így kivárom az áprilist.Gondolom a teljes játék ott lesz?!
4.
4.
randall13
Először én is utáltam a Chromeot, de kipróbáltam és rá kellett jönnöm, hogy a firefox mellette egy rakat szar. IE-t meg nem is lehet a böngészők közé sorolni.

A játékot pedig pont az idióta konzolos irányítás miatt hagytam a francba.
2.
2.
DanielMcBas
#1: Hidd el ! Jól jársz vele :D
1.
1.
giga321
Na emiatt kiprobálom a Chrome-ot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...