Pert vesztettek a volt Infinity Ward-tagok

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 12.
  • Hír
Link másolása
Kemény dió lehet a bíróságon összeakasztani a bajuszt a tőkeerős Activisionnel, még akkor is, ha a felperesek az Infinity Ward egykori alapítói, Jason West és Vince Zampella. Első fokon felmentette a Legfelső Bíróság a kiadót a csalás és a kifizetetlen bónuszok miatt.

Az Állami Legfelsőbb Bíróság bírája, Elihu Berle elutasította az Infinity Ward egykori alapítói, Jason West és Vince Zampella által megfogalmazott egyik vádat, miszerint az Activision csalást követett el a Call of Duty: Modern Warfare 2 megjelenése után. A felperesek viszont még fellebbezhetnek.

West és Zampella korábban pert indított az Activision ellen szerződésszegésre és két rendbeli csalásra hivatkozva - a kiadó viszont azt állította, hogy soha nem állt szándékában visszatartani a fizetési bónuszokat, tiszteletben tartotta a szerződést és a kreatív szabadságot. Ezt a vádat utasította el a bíróság a múlt héten.

Az egykori Infinity Ward-tagok 36 millió dollárra perelték a céget, miután nem kaptak jogdíjakat a Modern Warfare 2 után. 2011 júniusában a bíróság kimondta, hogy nem találtak elegendő bizonyítékot az Acitivision elleni ügy alátámasztására, így eme eset tárgyalása május 7-én folytatódhat. Anno Bobby Kotick cége beperelte az EA-t is, mondván kisajátították maguknak Zampelláékat, miközben továbbra is szerződés kötötte őket az Activisionhöz.Tavaly decemberben a bíróság elnapolta a tárgyalást, miután nem szolgáltak elegendő bizonyítékkal.

Ami tény: a két alapító titokban magángépen San Franciscóba repült az EA partijára, John Riccietello otthonába, hiszen tervben volt, hogy Zampelláék saját stúdiójának új projektjét a kiadó finanszírozza.

8.
8.
Vopesz
#2: Tévedés. Azóta ugyanolyan minden MW.
7.
7.
izomkukac
nekem a mw2 valamiért jobban tetszik mint az első része
5.
5.
goblinfing
#4: Bocs ezt félre írtam lol
4.
4.
goblinfing
#3: Mért 4 előtt is volt mw?
3.
3.
Donpedro
#2: Tévedés. Az MW2 sem olyan, mint a 4-ik volt. Úgyhogy inkább mióta Grant Collier nincs ott az IW-nél, azóta nem olyanok az MW-k, mint amilyen a 4-ik volt :)
2.
2.
atesz89
Mióta ez a két ember nincs ott az Actinál azóta nem olyanok az mw-k mint a 4 volt.
1.
1.
Hát kérem ez csak úgy bűzlik az alekosz-szindrómától ! :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...