Jó kezekben maradt a Fable: The Journey

  • Írta: InGen
  • 2012. március 13.
  • Hír
Link másolása
Peter Molyneux távozásával sokan úgy gondolták, hogy ennyi, a Lionheadnek vége lesz, és a Fable már sosem lesz az a játék, amit megszerettünk. A csapat egykori dolgozói szerint azonban aggodalomra semmi ok: a játék jó kezekben maradt, és Molyneux után is maradt még kreativitás.

Nem csak Peter Molyneux, de a korábbi Fable-anyagokért felelős kulcsfontosságú emberek egy része is lelécelt a Lionheadtől. A játékosok tehát jogosan esnek kétségbe: mi lesz így a Fable-lel és a Lionhead jövöjővel? Nos, az egykori dolgozók szerint aggodalomra semmi ok, de ők is meglepődtek: "Peter nagyon szenvedélyes volt a Fable: The Journey-vel kapcsolatban, így nekünk is meglepetés volt, hogy elmegy" - mondta Simon Carter, aki azóta már az Another Place Productionst vezeti.


James Duncan, aki egykor a Fable második és harmadik részén dolgozott, úgy véli, hogy remek volt Molyneux-vel együtt dolgozni, mert a kreativitás forrása volt, de szerinte még így is van éppen elég kreatív ember a Lionheadnél.

Duncan szerint érdekes lesz látni, mivel jön elő a Lionhead mindezek után, ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy bár a céget elhagyta, Molyneux tanácsadóként továbbra is részt vesz a Fable: The Journey fejlesztésében.

5.
5.
leszter
Nincs olyan jó kéz amiben ez a játék értelmes alakot öltene...:/
3.
3.
herrluciff
"Peter nagyon szenvedélyes volt a Fable: The Journey-vel kapcsolatban" no persze, ha most azt mondaná hogy "shit" akkor lerombolná a játék marketingjét, alap, hogy azt mondja jó, és persze a többiek is... ez nem Fable ez valami hasonszörű fablenek nevezett valami :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...