A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Újra a legjobbak között üdvözölhetjük az Alan Wake-et, és az élbolyban nyitott az SSX-széria legújabb felvonása is. Egyébként változatlan a helyzet a hazai játékeladási toplistán, a lajstromot a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti a FIFA 12 és a Battlefield harmadik részének társaságában.

Legutóbb, a március 4-én záruló héten a World of Warcraft előfizetői kártyája végzett az élen, őt a FIFA 12, majd a korábban még első helyezett Battlefield 3 követi. A toplista negyedik helyén a Call of Duty: Modern Warfare 3 terpeszkedik, mindezt úgy, a Kinect Sports után, a hatodik pozícióban még mindig a sorozat második része feszít.

Visszatért a legjobbak közé az Alan Wake is. A PC-s verzió megjelenésével a cím ismét felkapaszkodott a toplistára, kérdés, meddig tud majd ott maradni. A sorozatot az Assassin's Creed: Revelations folytatja, miközben még az első rész is ott van a sereghajtók között, ráadásul ezúttal egy újoncot is köszönthetünk az új SSX személyében. A teljes listát itt találjátok meg, a legjobb tíz alább sorakozik fel:

  1. World of Warcraft előfizetői kártya
  2. FIFA 12
  3. Battlefield 3
  4. Call of Duty: Modern Warfare 3
  5. Kinect Sports
  6. Call of Duty: Modern Warfare 2
  7. Alan Wake
  8. Assassin's Creed: Revelations
  9. SSX
  10. Assassin's Creed
5 komment - szólj hozzá!