The Walking Dead - itt az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 20.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően befutott a The Walking Dead videojáték első trailere az IGN jóvoltából. Kicsit túlzás rámondani, hogy tobzódunk a játékmeneti pillanatokban, lévén az érdemi rész csupán tíz másodperces. Azért nem árt a képregényes főcímet is megtekinteni.

Az IGN konkrét riportműsort készített Greg Millerrel, a játék írójával. A műsor nem volt mentes az erőltetett poénkodástól, de legalább láthattuk benne a The Walking Dead-játék első, játékmeneti pillanatokat tartalmazó előzetesét. A pillanatokat tessék komolyan venni, amiket egy képregényszerű, ámde hangulatos felvezetés után kapunk az arcunkba sikoltozásokkal, tapintható feszültséggel. A Telltale bekeményít a korhatáros játékok piacán is, a játékmenet vélhetőleg követni fogja a Jurassic Parkkal lefektetett hagyományokat.

26.
26.
Dogmatix
#25: Ez tény :) Mondjuk kíváncsi vagyok mi lesz a 3. évadban. A képregény már itt pihen a polcon, de még nem volt időm nyugodtan leülni és elolvasni, úgyhogy nm tudom egyáltalán van e ilyen csuklyás zombirabszolgákkal mászkáló úriember a képregényben, de a sorozatban nagyon nagyot ütött szerintem. :)
25.
25.
alex512
#24: Látom lassan megértjük egymást és nem is annyira más a véleményünk. Valóban ha követik a képregény rövid lett volna a sorozat, és jók is voltak az újonnan behozott konfliktusok, de valahogy nem kezdtek velük végül szinte semmit, ahogy írtam és ez zavart. Ezen felülemelkedve jó sorozat, egy részét sem hagytam volna ki, de lehetne jobb.
24.
24.
Dogmatix
#23: Azt írtad, hogy a 2. évadban nem történt semmi. Az akció nem feltétlenül a lövöldözést jelenti, hanem a konfliktusokat meg az apróbb történéseket is. Nem akarok én vitatkozni ( Isten ments! ) ! Egyet értek veled, hogy a képregény mérföldekkel jobb alkotás, mint a sorozat, de ha a képregényt filmesítették volna meg 1 az 1ben akkor 4részes lenne egy évad kb :) Ezért kellett lelassítani az eseményeket, de szerintem mindegyik részben volt valami értékelhető ami előre lendítette a cselekményt (még ha úgy tűnt is hogy 1et lépünk előre és 2t hátra). Persze ízlések és pofonok. Mindenkinek más tetszik. :)
23.
23.
alex512
Aki szerint meg nem realista a sorozat az tényleg nem érti amit lát. A zombik tényleg nem valósak, de ha ezt elfogadjuk (lásd World War Z) akk maga a világ és az emberek reálisan reagálnak az új helyzetre. Épp ez a LÉNYEGE a Walking Deadnek, hogy mit tennél te, meg a szomszédod (valós személyek), ha valósággá válna a zombik támadása.
22.
22.
alex512
#17: Értőolvasás: én nem írtam azt h több akció kéne, hanem h nem történik semmi. Ez nem egy és ugyanaz, már bocs. Nekem nem kellett volna több zombi, de a személyek közti konfliktusok sztem nagyon gyengék lettek, ahogy a krízisek is súlytalanokká váltak.Megvannak benne a lehetőségek (Shane vs Rick, Lori terhes, Glenn szerelme, 30 fős ellenséges csoport a közelben, elfogott fiú...stb), de értelmetlenül hosszú a felvezetés és súlytalan a befejezés. Nem akarok most rohadthosszan ecsetelni h miben más a sorozat és a képregény, de lényeg az h a képregényben kisebb helyen több, erősebb konfliktus van és ott érezzük a világ súlyát is, sokkal jobban mint a sorozatban, a karakterek is logikusabban, normálisabban és ha kell tökösebben viselkednek mint a sorozatban...stb. Egy szó mint száz; nekem drámaként sem működött a sorozat ezen évada annyira mint kellett volna. Ha kell hosszan is megvédem a véleményem, de nem szeretném koptatni az ujjam, ha nagyon tetszett akk örülj neki, nekem is tetszett, de nem annyira.
21.
21.
Hubert Cumberdale
#20: Ez egy cell shaded grafika, aminek a lényege, hogy rajzfilmes legyen, ezen mi legyen szebb? Az effektek többsége, amit a többi játékból ismersz elvenné azt a hangulatot, amit az a grafika ad és amúgy sem illene bele. pl crysis-hoz is volt cell shaded mod és elég bénán nézett ki vele.
20.
20.
BloodyDeath
Hát lehet, hogy túl finyás vagyok, de vér ratyinak tünik a grafja. Tudom, hogy nem minden grafikai megoldásokról szól, de nagyot nyom a latba. Azért több mint valószínű, hogy megveszem.Amugy meg csak is a végig játszás után lehet véleményt mondani.
Majd meglátjuk...........a vak is ezt mondta.:)
19.
19.
Dogmatix
#18: majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy egy retek játékot kapunk :D De kívánom, hogy ne így legyen!!
18.
18.
Samu
#17: Dogmatix mondja a lényeget!Ez nem az ebertelen hentelésről szól,szerintem sem! Az már egy másik kérdés,hogy ezt a jellemfejlődős dolgot(vagy inkább jellem-torzulósat) hogyan ültetnék át érdekesen egy játékba... Több köze lenne egy RPG-hez mint egy akció-horrorhoz.És itt kezdtem el kételkedni a játékban... Mostmár tényleg kiváncsi lettem mi sül ki ebből!
17.
17.
Dogmatix
#7: Komolyan nem értelek Téged...ha olvastad a képregényt, akkor honnan veszed, hogy a játék készítőinek a realitás a célja? Alapból nem reális, hogy mindenki zombi lesz, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy a játék inkább a képregény alapján készül, mint a sorozat alapján. Tény, hogy kicsit vontatott a sorozat, de ezek szerint nem értetted meg a lényegét (és akkor a képregénynek sem). Nem az eszetlen zombi kaszabolásról szól, meg a vándorlásról, hanem a jellemfejlődésről! Meg lehet nézni a sorozat elején, hogy viszonyultak egymáshoz az emberek és most a 2. évad végén mi a helyzet velük (ugyan ez a képregényre is igaz).
15.
15.
alex512
#11: Az utolsó részek tényleg felpörögtek, bár ott is sok a kihagyott zicces és a harc az utolsó részben majdnem paródia szintre süllyed a rendezés és forgatókönyv miatt. El kell szomorítsalak, mert úgy tűnik h a 3 évad visszatér a képregényhez, a 3. kötet pont egy ilyen börtönben vagy miben játszódik ahol megpróbálnak letelepedni. Mostantól "börtön, ahol élünk" lesz. Jó kérdés h ebből mit tudnak kihozni. Azért a képregényben jobb a kontraszt mivel a 2. kötetben végig utaznak. Kíváncsi lennék rá h a 2. évadban miért kellett egy helyszín az utazás helyett, talán költségvetési gond, vagy alapból ez volt a koncepció.
13.
13.
Yanez
#6: Nekem is hiányozni fog!Most bakker várhatunk a folytatásra októberig!
11.
11.
Hubert Cumberdale
#10: hát jah, bár én meg voltam elégedve vele, meg azért az utolsó pár részre azért elég faszán felpörgött a dolog és a harmadik évadra már a "farm, ahol élünk" sztájl sem lesz meg.
10.
10.
alex512
#9: A 2. évad még úgy is elképesztően semmilyen lett, hogy ha zombis rajongó vagy. Én pl az első évadot imádtam, a képregényeket is megvettem, a drámai, emberközpontú hozzáállás a kedvencem a témában (28 nappal később) szval nem baj ha nem támad minden 2. percben egy zombi. De itt botrányosan nem történt semmi! Kitaláltak egy konfluktust és 6 részen keresztül nyújtották. Aztán megint egy konfliktus 6 részes felvezetéssel közben meg sehova tartó beszélgetések h telljen az idő. Abból is látszilk ez, h az első rész cliffhangerjét (mit súg a tudós Ricknek a robbanás előtt) képesek voltak a 2. évad utolsó részére átvinni gyakorlatilag itt is ez a cliffhanger, csak már tudjuk h miről van szó. Ez is jelzi h gyakorlatilag a 2. évadban SEMMI nem történt. Amit ez az évad tartalmaz lényegi szinten azt az első képregény az utolsó 2 oldalában prezentálja. Sajnálom h ezt kell mondanom, de ennek így már semmi értelme nem volt.
9.
9.
Samu
:))) Akkor nézzetek Dallast!Abban van pörgés!Ez rétegtéma,rétegsorozat a játék is rétegjáték lesz!Pont annak a rétegnek szól aki csípi a zomibis-témákat,filmeket,könyveket.A többiek mindíg is húzni fogják a szájukat.
Én várom...
7.
7.
alex512
Én még mindig azt nem vagyok képse felfogni h miért így néz ki. Telltale grafika ez már nem is igazán cell shaded, akármilyen játékuk van ezt rakják alá, tök mindegy h illik-e hozzá vagy sem. Csak az a baj h ide egyáltalán nem illik, elvesz minden realitást az egész világból, történetből, pedig a Walking dead nagyon is arra épül h mit tenne, hogyan élne néhány átlagos ember a zombikkal teli Földön. Nagyon Bad Day LA utánérzete van az egész videónak, ami egyáltalán nem dícséret. Kár érte, ahogy a sorozat 2. évadáért is...
6.
6.
Daks
Nagyon jónak ígérkezik. A sorozatnak tegnap volt az évadzárója, hiányozni fog.
5.
5.
Gaboo77
Komolyan már az agyamra mennek ezek a zombis játékok. Semmi másra nem jó csak hentelős játékok készítésére. Nagy ész nem kell hozzá, tervezünk egy pályát ahol van a szereplő és lassan jönnek a zombik.
2.
2.
Hubert Cumberdale
1.
1.
xxxgamer4ever
Ez még nem villantott számomra nagyot. Amúgy lehet csak én vagyok negatív vagy más szerint is kissé gyengének tűnik ez a grafika?
No nem azért ha a játékélmény jó lenne akkor azért beszerezném! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...