Kinect Star Wars - a Sith nagyurak is ropják

Ha eddig azt hitted, mindent láttál már a Kinect Star Warsból, és köszönöd szépen, de bigott rajongóként nem kérsz belőle, megkérünk, hogy vess rá egy pillantást újra. Lesz itt fogathajtó verseny, fénykardozás és persze az "elmaradhatatlan" táncmód, melyre még a Sithek sem mondhatnak nemet.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#29
Én teljesen megértem azokat a kommentelőket akiknek ez már sok. Amit mostanában csinálnak az SW-vel az már vicc. Ugye Darth Mault visszahozták, meg mindenféle baromsággal csúfítják el az amúgy szép történetet.

Viszont kár a játékot támadni. Ez egy Force Unleashed. Ez a fiataloknak készült Arcade játék. Lehet hülyeségnek tűnik ez a táncos akármi Boba Fettel, de szerintem irtó szórakoztató lesz haverokkal játszani egy menetet. Váróós na :D
#28
#27: Bocsi elgépeltem: ez eső = az első
#27
#26: Bizony-bizony, ez eső értelmes akciójáték és ez majd folytatódik a Fable: The Journey -vel, majd a Crytek féle Ryse-al.
#26
Szerintem ez lesz az első értelmes játék kinectre. Nem akarok trollkodni, de a hozzászólók többségének szerintem nemcsak h kinectje, de konzolja sincs. Ergó nem tudtok véleményt alkotni. Csak pár darab kinectes játékom van, persze azokat jól megválasztottam és hát... jó muri meg minden de, szörnyen utálatos azt nézni, hogy ha kinyújtom a kezem és mondjuk kicsit forgatom a csuklóm, szerencsétlen avataromnak kitörik a keze ^^"

Nah szóval ennyit erről ;D
#24
#22: SPOILER:

A Lion King-ben pedig meghal Simba apja. Bambinak pedig lelövik az anyját. Egy gyereknek ezek sokkal nagyobb traumák, mint egy bolygó felrobbantása. Rohadtul nem érdeklni, hogy hány millióan halnak meg egy bolygón, azt veszi észre, hogy "fú de kafa volt a lövés"...

Ugyanennyi ellenérvet is fel lehetne hozni. Pl. amikor az Evokok meghalnak, csodálkozom, hogy nem vattadarabkák potyognak ki belőlük, mert tudtommal az van az aranyos kis plüss mackókban. Jar Jar Binks, R2D2, C3PO stsbtsbtb pedig a egymilliárd gyilkosságos bolygórobbantás imádóiank került bele, ugye?...

Mind 1 is, elhiszem, hogy neked tetszik, nem beszéllek el róla. Szerintem egy béna és filmsorozat és nekem pedig egyáltalán nem jön be, de nem a gyermetegség miatt, ez csak mellékes véleményem.
#23
#22: Az látom, hogy te egy igazi SW rajongó vagy, amit tiszteletben tartok, én a Stargate univerzummal vagyok így. Engem is biztos zavarna, ha bugyutaságba torkollana egy SG játék, amennyiben komolyan gondolnák. De azt vedd figyelembe, hogy ez itt nem akar komoly lenni, ez egy családi szórakozásnak készül. Nem tudom, de szerintem a Lego SW-ban sem biztos, hogy színhelyesek voltak a lézerkardok, de nem tudom.
Az is egy családi/gyerek játék, nekik is lehet SW Univerzumban játékot gyártani, mert ha abban nő fel akkor nagyobb korára, majd érdekelni fogják a komolyabb témák is mint a SW könyvek, vagy a film, vagy a komolyabb játékok. Ez egy friendchaise ezt el kell fogadni. Én számomra is szimpatikus a SW univerzum, de hidd el én azt sem tudtam, hogy milyen színű lézerkard kinek kell, hogy legyen a kezében, és ettől még jól elleszek vele. Ez a játék nem akart komoly lenni és ha nem várod el ezt, akkor jó szórakozás. Azért is írtam lentebb, hogy ha ez a KOTOR 3. lenne jogos lenne mindenkinek a felháborodása.
#21
#17: Nekem az SW gyerek- vagy családi mese, pedig nem vagyok sem horror, sem akció film rajongó. Semmi olyan tartalom nincs benne, ami csak felnőtteknek szól, csak ők nézhetik vagy érthetik meg. Bármelyik rész megnézethető bármelyik 10 körüli gyerekkel, akár egy Disney film is lehetne.
Nagyjából a Tini Nindzsa Teknősök szintjén van felnőttiség szempontjából :)
Az Utolsó Csillagharcos pedig oda vissza veri számomra :)

Egyébként vannak nagy SW címek, elég csak a SWRTOR -ba gondolni. És valószínű, hogy azért nincs több a témában, mert nem feltétlen termeli ki a valószínűleg magas licensz díjakat, így viszonylag kevés fejlesztő vág bele.
#20
A "kardozáshoz" annyit, hogy akkor már inkább a Skyrimos kinect mód.
#19
Ez nekem még tetszik is.
#17
#4: Sose mondta senki, hogy az SW filmek gyerekeknek készültek ezt nem tudom honnan találtad ki. :D Egy felnőtteknek szóló mese, egy gyereknek max látványos sokat nem ért belőle. Viszont ez a játék nekik szól ez tény. :)


Amúgy én értem miért van szükség a játékra és gyerekjátéknak jól is néz ki, egyszerűen sajnálom, hogy így leáldozott az SW játékoknak mikor a témában sokkal de sokkal több lenne aki valamennyire is követi a könyveket az tudja. Nem értem miért nem látnak fantáziát az SW játékokban, mikor szinte mindent el lehet adni SW név alatt.
#16
Már eleget hallottátok a véleményem úgy hogy csak annyit még hogy Windu mintha még fiatalodott volna sőt kerekebb lett a feje.
#14
#12: Ez elég zsír. :D
Csak mondjuk ez ennél szerintem pont nem fog működni, mert az egyik lézerkardozós videóban a srác vízszintesen pofozgatta maga előtt a levegőt, míg a karaktere normálisan hadonászott a képernyőn... Kérdés, hogy mennyire kezeli a játék, ha valaki megpróbál rendesen kardozni.
#13
#10: Bizony, az erőhasználatot azt jól megcsinálták benne. Viszont fáj a szivem a kardozás miatt. Ha lesz játék ami rávesz a Kinectre, ez lesz az.
#12
#9: Bár most, hogy fel lett dobva a téma, elvileg egy játéklézerkarddal, vagy egy zseblámpával ha tolja az ember az lekezelné, mert a testhez kötné é s meglenne az érzés. pl. így.: http://www.youtube.com/watch?v=vOR07jj0mbc
#11
Everybody dance now XD.
#10
#9: Igaz, de annak a technológiának pedig meg vannak az ismert korlátai, mert az meg csak a kontrollert képes követni, míg ez pedig az egész testet. Viszont így le kell mondani az említett élményről amit aláírok, hogy tök buli lenne. Viszont itt meg az Erő használata lesz jól lemodellezve amit a többi nem így adna át.