Élen nyitott itthon a Mass Effect 3

Magyarországon is tarolt a Mass Effect harmadik része, a BioWare sok vitát kiváltó remekművére rengetegen voltak kíváncsiak a hazai játékosok közül is. Mögé az új Sims-kiegészítő sorakozott fel - tegyük hozzá, szinte már hiányoltuk a listáról az Electronic Arts életszimulátorát...

A szokásosnál kicsit később futott be a hazai játékmegjelenési toplista, de legalább itt van, lehet örülni is, mert a Mass Effect 3 kapásból letarolta a magyar piacot. A március 11-gyel záruló héten a BioWare szerepjátéka lett az első, őt a The Sims 3 legújabb kiegészítője, a Showtime követi, majd a dobogó harmadik fokán a Battlefield 3 következik.

A World of Warcraft előfizetői kártya emiatt kiszorult a legjobb háromból, a negyedik lett, hasonlóan járt a FIFA 12 is, ami most az ötödik helyet erősíti. A Call of Duty: Modern Warfare 3 hatodik, őt az Assassin's Creed II követi a Battlefield: Bad Company 2-vel egyetemben, majd utánuk jön a Crysis 2 és az Assassin's Creed első része. A teljes listát itt találjátok meg!

  1. Mass Effect 3
  2. The Sims 3: Showtime
  3. Battlefield 3
  4. World of Warcraft előfizetői kártya
  5. FIFA 12
  6. Call of Duty: Modern Warfare 3
  7. Assassin's Creed II
  8. Battlefield: Bad Company 2
  9. Crysis 2
  10. Assassin's Creed
43 komment - szólj hozzá!