Grasshopper: jöhet a Shadows of the Damned 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 24.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a Shadows of the Damned jókorát hasalt a kasszáknál, Akira Yamaoka szerint mégis elkészülhet a folytatás, ráadásul az Electronic Arts ismét vállalná a kiadói kötelezettségeket. Persze ez nem hivatalos bejelentés, mégis halvány reménysugár lehet az elmebeteg játék rajongói számára.

Bár a Shadows of the Damned jól szerepelt a kritikusoknál, a játékosok már kevésbé voltak rá kíváncsiak, az USA-ban például 24 ezer darabot adtak el belőle az első hónapban, ami annyira kínosan látványos teljesítmény, hogy a Csillag születikben kellene mutogatni. Pedig minden adott volt: Suda 51, Akira Yamoka és a Grasshopper csapata mellé a Resident Evilről ismert Shinji Mikami is csatlakozott, illetve az Electronic Arts vállalta a kiadói teendőket, tehát mondhatni igazi sztárgárda verődött össze a játék mögé.

És mégis, Goichi Suda szerint a Shadows of the Damned azért bukott ekkorát, mert nem kapta meg az új címek bevezetéséhez szükséges extra háttértámogatást. Mindezek ellenére úgy tűnik, különösebben nem rendültek meg a srácok a kudarcon, Akira Yamaoka a minap az Eurogamernek árulta el, hogy gondolkoznak a folytatáson, s bár részleteket nem árulhatott el, azt hozzátette, hogy a kiadó valószínűleg megint az EA lesz. Örülünk?

A Grasshopper legújabb játéka a magyar Digital Realityvel fejlesztett Sine Mora, ami a hét folyamán jelent meg.

6.
6.
p3ti
3x kijátszottam , és 1000 hogy vevő leszek a kövire is.
5.
5.
DON GONDOCS
4.
4.
keiji maeda
jöhet a 2. rész , DE RAKJANAK MÁR BELE FEJEZET VÁLASZTÁST MEG VALAMI ELCSESZETT EXTRÁT!!!! szinte semi szavatosága sem volt neki nem volt miért többször végigtolni . pedig nem volt rosz
3.
3.
BloodyDeath
Nekem nagyon tetszik ez a játék. A kedvencem a TPS-k közül. Hihetetlen élményt nyujtott vele játszani. Számomra ilyen egy igazi lövölde. Reménykedve várom, hogy igazak lesznek a pletykák, és tényleg lesz egy második rész is.
2.
2.
sleki666
Az első rész méltatlanul végezte, annak ellenére, hogy egy nagyon jó kis játék volt. Voltak benne jó ötletek, poénok. Van benne egy két ütösebb jelenet, de nem olyan extra beteg azért, hogy totál idiótának kelljen lenni hozzá, hogy tettszen. Én várom a köv.részt. Ha néhány dolgon javítanak benne és marad minimum az előző szintjén a beteg poénok szintje, akkor, ha a reklámokkal is megtámogatják, nem lehet baj.
1.
1.
kese1992
Az első rész nem igen kapott helyet a médiában, és a reklámok hiánya miatt volt olyan nevetséges az eladási ráta :) Ha nem sajnálják a pénzt a második résznél akkor jobb statisztikákat fog mutatni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...