Bezárhatja kapuit a Zipper Interactive

  • Írta: InGen
  • 2012. március 24.
  • Pletyka
Link másolása
Egyelőre hivatalos megerősítés nincs, de több forrás is úgy tudja, hogy a Sony olyan mértékű elbocsátásokat hajtott végre a Zipper Interactive-nál, hogy a stúdió működése gyakorlatilag hamarosan leáll. A csapat a SOCOM-sorozatról volt ismert elsősorban, de ők csinálták a MAG című FPS-t is.

A Kotaku értesült először arról - egyelőre nem hivatalos forrásból -, hogy a Sony komoly leépítéseket hajtott végre a Zipper Interactive-nál, az elbocsátások számából pedig arra következtettek, hogy a stúdió hamarosan végleg bezár. A Sony részéről egyelőre nem érkezett megerősítés, így addig tessék mindezt pletykaként kezelni.

 
A Zipper Interactive a playstationös SOCOM-sorozatról híresült el 1996-os alapítása óta, majd 2006-ban teljesen felvásárolta a Sony Worldwide Studios. A SOCOM után a gigászi összecsapásokat ígérő MAG-re nyargaltak át, legutóbbi munkájuk a vitás Unit 13 volt. Az elbocsátások oka nem ismert, elképzelhető, hogy a Sony nem szeretne továbbra is pénzt önteni a cégbe, így inkább bezárja azt.

9.
9.
shatterhand
#6: Online fps konzolra?
Tényleg, mit akarsz ezzel mondani?
8.
8.
Dogmatix
#6: Pedig nem lett rossz a MAG. Mi a baj az online FPS sel konzolra? :S BF, COD, Killzone, Resistance, stb mind FPS
7.
7.
Vurgi
#2: A blogokkal is ugyanez van szerintem. Ennyi idő alatt legalább két blog szokott születni, most meg nincs egy új se.
6.
6.
Extol
Nem csoda hogy sohasem hallottam a MAG-ról. Felkaptam a fejem azon hogy FPS de aztán rájöttem gyorsan hogy természetesen konzol exkluzív. Online FPS konzolra? Sajnálom a tagokat, remélem lesz munkájuk hamar.
5.
5.
shatterhand
#4: slant6 is csinűlt socomot
sőt, az messze jobb volt mint ez a casual szar socom4
4.
4.
Animejetix
Áhh... soha többet nem lesz Socom...
3.
3.
kopic
2.
2.
Hubert Cumberdale
OFF: Oldalt, ahol a legutóbbi kommentek szoktak lenni, ott csak nálam mutatja tegnap óta ugyanazt? Nem írja az új kommenteket, de még csak az sem változik, hogy mikor lettek írva azok. Az utolsó hsz ezek szerint az "Élen nyitott itthon a Mass Effect 3" hírhez íródott 44 perce és ugyan ezt írta reggel is, tegnap délután és még tegnap délelőtt is. Pedig azóta lett néhány hsz írva az oldalra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...