Silent Hill HD - nem elégedett az eredeti fejlesztő

Viszonylag ritka, hogy az eredeti játékok készítői rosszallóan nyilatkozzanak klasszikusaik HD-remake-jéről, általában csak örülnek, hogy amit egyszer megalkottak, az most tovább él az újgenerációs konzolokon. A Silent Hill eredeti művészeti vezetője azonban kifejezetten elégedetlen.
  • Írta: InGen

Kommentek

#23
#15: eleinte én sem foglalkoztam a trophy-kal aztán mindig egyre jobban érdekelt milyen extrém feladatokat kell végrehajtani az adott játékban. Ma már 10platinám van, annyira hajtok a trophykra.
Szerintem nagyban megdobja a játékhosszt a trophy rendszer! És nagy elégedettséggel tölt el szerintem minden gamert, ha valami nehéz kihívást hajtott végre az adott játékban, és azt még jutalmazzák is egy trophyval. Nagy jelentősége nincs, csak az elégedettség és dicsőség érzete.
#22
Hát én sok különbséget nem látok, a bal oldali kép kicsit sötétebb azt ennyi. Legális pénzrablás szerintem ez a HD burok.
#21
Nekem ebből a HD remake cuccból mindig az jön le hogy nem igazán sikerül régi sorozatoknak újabb sikert el érniük . Pl. Silent Hill is megy le a lejtőn , ezzel próbálnak kapaszkodni , mert anno ezek a részek nagyon nagyot szóltak , és még mindig meg állják a helyüket . De az régen volt , és jó lenne ha a fejlesztők kicsit a múltban tekintenének hogy miért volt anno sikercím , mit szerettek meg az emberek benne ennyire , miért lett rajongó tábora a sorozatnak ? És nem gyártani a rossznál rosszabb részeket teljesen telibesza*va a hagyományokat (PL. resident evil)
#20
Milyen évet is írunk? 2012 ugyebár hm HD minőségű grafika kollekció = GRAFIKA FOS! , kamera kezelés ugyan olyan szar mint az elődjében , mondjuk a pénz az nagy úr itt is marketing ,de ilyen gyatra szarért nem igen jár pénz...! :Đ
#19
drakecsajModerátor
#18: Rémlik hogy a Piramisfej bácsi megerőszakolta a zombi néniket az egyik jelenetben? Na az teljes egészében ki lett vágva ;D
#18
#17: Valaki kereshetne konkrétumokat erre a "hiányzó részek" dologra, mert én eddig csak egy eurogamer topikban láttam erre utaló nyomot, ahol is a tisztelt delikvens azt írta, hogy egyes cut scene-ekből távolítottak el dolgokat. Nem tudom, az viszont sok helyen szerepel, hogy a régi efektusok közül jópár eltűnt a HD collection-ben. Ez utóbbi felett még el is tudnék tekinteni, főleg ha esetleg később patch formájában orvosolva lenne.
#17
drakecsajModerátor
"a probléma gyökere ott lehet, hogy a PlayStation 3-nak gondja van az átlátszó, translucent textúrák kezelésével"
Bitch please...
Inkább csak lusták voltak, összetákoltak valami szart hogy örüljön a nép hogy egyáltalán az új konzolokon játszhatnak ezekkel a régi remekművekkel, aztán úgy gondolták jó lesz ez a parasztoknak, megeszik.
Ó, és hogy ne legyen nagy hőbörgés összedobtak egy új szinkront, meg trophy/accsilistát aztán hellóbelló. Az meg hogy kivágtak jeleneteket...no comment, szánalom a köbön.
#16
És akkor boxon sincs köd???
#14
#3: az nem ugyanaz, abba nincs trophy, meg nem mindenki szereti a pc-n valo gamelést, ahogy én sem, nincs pc-m se, csak ps3, amire kell, arra nekem elég
#13
#11: Talán mert az első PS-re jelent meg... MGS-nál is ez a helyzet, azért nem került a HD kiadásba az első rész, mert ezeket már nem lehet csak úgy utókezelgetni. Egy 1999-es játékot 2012-ben kiadni úgy, hogy HD-re húzzák? De még a látvány hagyj ám, de a mechanika nem állná meg kicsit sem a helyét. Már ez a két PS2-ős rész is elavultnak hat néhány elemében.
Amúgy ezek a kiadások olyanoknak készülnek, mint én. Akik kimaradtak belőle annó, de szeretik, és tisztelik annyira a játékokat, hogy beruházzanak egy ilyen kiadványra. Sokak szemében ezek a játékok frusztrációt keltenek, főleg a Crysis-on kinevelt társaságnak, de számomra azt az időt idézik, amikor még volt lelke a játékoknak. (a legtöbb hd kiadáson lévő játékkal találkoztam, csak gép hiányában vagy nem tudtam végigtolni, vagy pc-n anno félbemaradt)
#12
A régi Silent Hill játékok nagyon jók voltak,az újakat nem ismerem,de valószínűleg értelmetlen öldöklés,és értelmetlen ijezgetés van benne,bár remélem nem így van és jó játék :)
#11
Már ott van elb@szva az egész hogy az első részt kihagyták!!! Miért?????????
#10
#2: Azért az SFxTekken sem rossz szerintem, vagy éppenséggel a Yakuza Dead Souls sem (bár utóbbit még csak az ismerőseim dicsérték, de ismerve a sorozatot, nem kételkedem benne).
#9
Kajak azt hittem, hogy a jobb oldali a HD, amíg el nem olvastam a hírt.
#8
YanezModerátor
#7: Ja meg a TR,amiben nekem nem nagyon tetszett a remastering.
#7
YanezModerátor
#2: Igaz,a GOW tényleg pazar lett.Szintén jól sikerült a MGS gyűjtemény is.És ott van még a Team Ico meg a Splinter Cell collection,de őket még nem láttam.
#6
#2: A Binary Domaint szerintem nevezhetjük jó játéknak.