Itt a Kinect Star Wars launch trailere

Ha a fater a melóhelyen képzeli azt, hogy ő Yoda mester, Te pedig a gördeszkán ülve játszod azt, hogy fogatversenyen vívsz vérre menő harcot Sebulbával, akkor a Kinect Star Wars a Neked való játék - legalábbis az új launch trailer szerint, ami a jövő megjelenést hivatott beharangozni.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
A LucasArts ügyesen csinálja, hogy elsőként jelentkezik a nagy nevek közül. Mostanra érik be azon játékok fejlesztése, melyeket kifejezetten Kinectre terveztek. A Star Wars már önmagában húzó cím és ez a Kinectnek is jó hír, ráadásul egy ideig, ha valaki komoly címet akar Kinectre, akkor opcióként ott lesz neki a Star Wars.
#18
Szegény Star Wars :(
#17
#5: Ennek semmi köze Bieberhez, a kis Anakinnak volt ilyen hülye haja, csak úgy látszik arra már nem emlékszik senki.
#16
Az a rancoros emberdobálás hatalmas! :D
#15
#11: Nahát komolyan vannak 13 évesnél idősebb emberek is? Nahát! Komolyan van akinek van gyereke és esetleg őt érdekli? Még olyan ember is van, akit nem érdekel a Diablo III. agyatlan egérgyilkolós kattogtatása. Mik vannak!
#13
Hogy visszapattant a csóka a falról xD Amúgy... Ebben mégis hogy közlekedik az ember? Vagy magától megy, és csak annyira áll meg a karakter míg le kaszaboljuk a rohadékokat?
#12
A kinect egy innovatív remek ketyere. De aminyi vacakot nyomnak rá, azmár szánalom
#11
Már nem azért, de ezt komolyan megveszi valaki? Ennyire elbutul a gamer világ lassan? Köszönöm szépen várom inkább a Diablo 3-at türelmesen.
#10
valahogy látom előre, hogy megveszem, elindítom és véletlenül sem így fog működni.
#9
Unalmas mar ez a sok Star Wars Kinect reklam, vagy szazalekot kaptok majd minden eladot peldany utan? :))))))
#8
#1: kb Beck Zoli a 30y énekese...de csúnya :D
#7
Jöjjön már ki és ne halljak róla többet.
#6
#5: ő lett már az amerikai fiúideál!minden családba 1-et!
#5
#3: Szinte majdnem minden ilyen Kinectes Star wars trailerben láttam egy Biebert.
#4
Ez lehet olyan lesz mint a Rise of Nightmares az is hasonló kampányt kapott csak éppen késet az irányítás és ezért volt játszhatatlan . Kíváncsi leszek ezzel nem e lesznek ilyen gondok . Én mindenesetre egyelőre nm vennék kinectet látva a kínálatot .
#3
#1: Én először kajak megijedtem. xDD
#2
Nah a launcherbe csak nem merték beletenni a táncitáncit :D De még az mindig vicces ahogy a csaj majmokat megszégyenítve görnyed és dobál :D
#1
Úristen annak a Biebernek milyen feje van XD.